04 / 05 / 2024

murtaza tamyürek kimdir

murtaza tamyürek kimdir

AK Parti Antalya'dan aday adayı Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.

Banu Sürek kimdir? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Banu Sürek ne zaman ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Yurt dışına neden gitti? Hangi bankada çalıştı? Evli mi, çocuğu var mı? İngilizce biliyor mu? İndex Bilgisayar’da hangi alanda görev alıyor? İşte Banu Sürek ile ilgili merak edilen her şey...

Ebubekir Taşyürek kimdir?

Ebubekir Taşyürek, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Kartal Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Ebubekir Taşyürek kimdir? Ebubekir Taşyürek, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Murtaza Tamyürek: Sahilden Side'ye kadar tramvay hattı olmalı!

AK Parti Antalya'dan aday adayı Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.

Murtaza Karaçanta kimdir?

30 Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Kars Belediye Başkanı olarak seçilen Murtaza Karaçanta kimdir? Murtaza Karaçanta, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Murtaza Karaçanta'nın biyografisi...

Çağla Akyürek Elmas kimdir?

Mimar Çağla Akyürek Elmas kimdir? Mimar Çağla Akyürek Elmas, bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Çağla Akyürek Elmas, bugün hangi mimarlık şirketinde çalışmalarına devam ediyor?

Kırcami bölgesinin planı kabul edildi!

Planlaması kanayan yara durumuna gelen Kırcami bölgesinin 5 binlik planı kabul edildi. AK Parti Grup Sözcüsü Murtaza Tamyürek, "AK Parti bastırmasaydı bu plan böyle olmayacaktı" dedi

Tahir Akyürek kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı parti grup toplantısında Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayını Tahir Akyürek olarak açıkladı. Peki Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Akyürek kimdir?

Murtaza Kılçık kimdir?

Adana Yapı Müteahhitleri Derneği (AYAMDER) Başkanı Murtaza Kılçık kimdir? Murtaza Kılçık ne zamandan beri Adana Yapı Müteahhitleri Derneği başkanı? Adana Yapı Müteahhitleri Derneği faaliyetleri nelerdir?

Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü Özlem Kurt Kısakürek kimdir? Özlem Kurt Kısakürek ne zamandan beri Next Level Satış ve Pazarlama Müdürü olarak çalışıyor? İşte Özlem Kurt Kısakürek kimdir?

Cafer Kara kimdir?

Çukurova Gayrimenkul İcra Kurulu Başkanı Cafer Kara kimdir? Cafer Kara inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl girdi? Cafer Kara, hangi projelere imza attı? İşte Cafer Kara'nın biyografisi...

Kaan Yücel kimdir?

Brika Yapı A.Ş.’nin kurucusu Kaan Yücel kimdir? Brika Yapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Yücel inşaat sektörüne ne zaman girdi? Kaan Yücel, sektörde hangi görevlerde bulundu?

Zeynep Akdilli Oral kimdir?

SAF GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral kimdir? İşte Ekonomist dergisinin 2012 yılında çıkardığı “En güçlü 50 kadın CEO” listesinde 17. Sırada yer alan Zeynep Akdilli Oral...

Semih Serhat Dumankaya kimdir?

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Semih Serhat Dumankaya kimdir? Semih Serhat Dumankaya gruptaki yeniden yapılanma ile Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Üyesi olmadan önce hangi görevdeydi?

murtaza tamyürek kimdir Haberi

murtaza tamyürek kimdir

7 Haziran Pazar günü yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti Antalya'dan aday adayı olanlar arasında yer alan Murtaza Tamyürek, Antalya'nın öncelikleri arasında, hızlı tren hattı, kentsel dönüşüm, köylere, beldelere daha iyi hizmet olduğunu söyledi.


AK Parti Antalya Merkez ilçe kurucuları arasında olan Tamyürek, Antalya'nın hizmetin en iyisini almayı hak ettiğini kaydetti. Tamyürek, "Antalya'nın ülke ekonomimize katkısı büyük. Hizmetin en iyisini almayı hak ediyor. 


Hem Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, hem Alanyalı olan Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu Antalya'ya büyük önem veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel de, hizmet ağım genişletti. Beldelerimizden, köylere, merkeze en iyi hizmeti götürmek için gece-gündüz çalışıyor. Bizde el ele en iyi hizmeti vermek için çalışacağız. Ankara-Antalya, Antalya-Konya-İstanbul hızlı tren hattı bir an önce hayata geçirilmelidir. Kentsel dönüşüm de bir önce hayata...