21 / 05 / 2024

Mürteza Uçar

Mürteza Uçar

MCY İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mürteza Uçar tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenler, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

A101'de çamaşır suyu 67 TL'ye, taze kaşar peynir 139 TL'ye, salça 114 TL'ye düştü! A101 18 Kasım kataloğu

A101'in 18-24 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Peki, A101'de bu hafta hangi ürünler indirimli fiyatıyla satılacak? 

Çeyrek altın bugün kaç TL? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Vatandaşlar çeyrek, yarım, tam ve Ata altın fiyatlarını araştırıyor. İşte 6 Kasım Pazartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş'tan sert uyarı: Ev fiyatları uçar ve insanlar evsiz kalır

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve Twitter'da yazdıklarıyla sık sık gündeme gelen Özgür Demirtaş yeni bir paylaşımda bulundu. "Serbest ekonomiye müdahale her zaman kötü sonuçlanır" diyen ünlü ekonomist, "ev fiyatları uçar ve insanlar bir süre sonra evsiz kalır" diye uyarıda bulundu. İşte detay

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Zincir marketlere veri paylaşımı zorunluluğu geldi!

Zincir mağazalara yönelik tartışmaların devam ettiği bu dönemde Ticaret Bakanlığı'ndan dikkat çeken bir adım geldi. Zincir mağazalara "Veri paylaşımı" zorunluluğu getirildi.

Asgari ücrette yeni rakam! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş havalara uçar! Hiç kimse beklemiyordu, az önce belli oldu!

Milyonlarca kişinin sabırsızlıkla beklediği asgari ücret zammı üzerine açıklamalar peş peşe gelirken zam oranının açıklanmasına sayılı günler kaldı. Yeni iddia ortaya atıldı! 1 Ocak 2023'te bu olursa vatandaş sevinçten havalara uçar.

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Emin Uçar İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

İsa Uçar otel odasında ölü bulundu! Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar Kimdir?

Bugün saat 10.00 sıralarında İstanbul Büyükçekmece'de bir otele giriş yapan Uçar Grup İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İsa Uçar, kaldığı otel odasında ölü bulundu. 

13 Temmuz A101 kataloğu! 13 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu yayınlandı mı?

A101 yeni kataloğu yayınlandı mı? 13 Temmuz Çarşamba A101 kataloğu vatandaşlar için paylaşıldı. İşte 13 Temmuz 2022 Çarşamba A101 kataloğu!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Mürteza Uçar Haberi

Mürteza Uçar

MCY İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mürteza Uçar tarafından 400 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esenler, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.


MCY İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...