08 / 05 / 2024

Muş Atatürk İlkokulu temel atma

Muş Atatürk İlkokulu temel atma

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

Atatürk Havalimanı'na konut mu yapılacak? Bakan Murat Kurum Atatürk Havalimanı kararını duyurdu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Atatürk Havalimanı'nı kararını resmen açıkladı. İşte Bakan Kurum'un merakla beklenen o açıklaması..

Muş Malazgirt'te 16 derslikli okulun temeli atıldı!

Muş’un Malazgirt ilçesinde yeni yapılacak 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. Okulun 2019 yılının 30 Ağustos günü tamamlanması öngörülüyor. 

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Adapazarı Atatürk İlkokulu otoparka dönüşecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda, Adapazarı Atatürk İlkokulu’nun yıkılıp, yerine otopark yapılması projesi gündeme taşındı.

Muğla Atatürk Caddesi'nde 2. etap tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Akyaka Mahallesi Atatürk Caddesi 2. Etap yol projesini tamamladı.

Muğla Atatürk Bulvarı dört ayda yenilenecek!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Bulvarı – Şehitlik Kavşağı arasında çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacak. Çalışmaların dört ayda bitirilmesi hedefleniyor.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Diyarbakır Atatürk Stadı yıkılıyor mu?

Diyarbakırspor'un maçlarını oynadığı Atatürk Stadı bir süre önce Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredildi. TOKİ'nin de başka bir özel firmaya devrettiği stadın kısa sürede yıkılacağı belirtildi.

Antalya Atatürk Parkı yeniden belediyeye tahsis edildi!

Tur operatörlerinin broşürlerinde yer alan Antalya'nın 5 milyon yılda oluşmuş Falezler üzerindeki Atatürk Parkı, yeniden Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edildi.

Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'ndaki tadilat ne zaman bitecek?

Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'nda 1 ay önce başlayan tadilat çalışmaları sonlanmadı. Öğrenciler, okulu saran demir iskelenin altından geçerek ders başı yaptı.

Muğla Atatürk Caddesi'nin kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Ula İlçesi Akyaka Mahallesi, Atatürk Caddesinin kentsel tasarım, yol yapım, kaldırım ve çevre düzenlemesi ile ilgili tespit çalışmalarını tamamladı.

Çamlıhemşin Atatürk İlkokulu'nun tadilatı neden bitmedi?

RİZE’nin Çamlıhemşin İlçesi Atatürk İlkokulu’nda bir ay önce başlayan tadilat çalışmaları devam ediyor. Öğrenciler, tehlikeye rağmen binayı saran demir iskelenin altından geçerek okula girip çıkıyor, demir yığınının çevresinde oynuyor.

Milas Atatürk Bulvarı'nda kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

Muş Atatürk İlkokulu temel atma Haberi

Muş Atatürk İlkokulu temel atma

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Muş’un Malazgirt ilçesinde inşa edilecek 23 okuldan biri olan Atatürk İlkokulu’nun temeli atıldı. 

 
Mengüçgazi Mahallesi’nden düzenlenen temel atma töreninde Malazgirt Kaymakamlığı ve okul inşaatını yapan şirket yetkileri tarafından, okul inşaatında çalışan işçilerin hata, kaza ve beladan koruması için kurban kesildi. 

Atatürk İlköğretim Okulu yıkılarak yerine 16 derslikli, 4 bin 580 metrekare kullanılır alanı olan ve 900 metrekare inşaat alanı olan yeni okul için ilk beton İlçe Müftüsü Bünyamin Gölcü’nün okuduğu dualar ile döküldü. 2019 yılının 30 Ağustos günü bitmesi planlanan Atatürk İlkokulu binası Mengüçgazi Mahallesinde inşa ediliyor. İnşaat hakkında bilgi veren yüklenici firma yetkilileri, okulun bodrum katı hariç üç katlı olduğunu ve okulun toplamda 16 derslik bir kapasiteye sahip olacağını belirtti. Yetkililer, temeli atılan...