16 / 05 / 2024

Muş Bulanık haberleri

Muş Bulanık haberleri

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan denetimde Kızılay Caddesi'nde yapımı devam eden inşaat durduruldu. durdurulan inşaatın imar planına uygun olup olmadığı yapılacak işlemlerin ardından yapımına izin verileceği belirtildi.

Akfen GYO Loft Iasos projesi için düğmeye basıldı! Yapı ruhsatları alındı!

Akfen GYO Muğla Kıyıkışlacık'ta hayata geçirilecek Loft Iasos projesinin ruhsatı alındı. İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul dolandırıcılarının oyunlarını bozacak yöntemler deşifre oldu! Gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler!

Ev, arsa, arazi gibi taşınmazların alım satımı konusunda dolandırıcılık haberleri her geçen gün artıyor. Çeşitli oyunlarla vatandaşları mağdur eden dolandırıcılara karşı dikkat edilmesi gereken yöntemler belli oldu. İşte gayrimenkul almadan önce bilmeniz gerekenler...

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melodi Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Aliş Bulanık ve Eşref Ziya Terzi ortaklığında kuruldu.

24 ayar altında şok gelişme! Meğer kandırılıyormuşuz... Altına 'ayar' verecek yeni sistem geliyor!

Altında sahte ve sahtekarlık haberleri her geçen gün artıyor. Özellikle kuyumculardan 24 ayar diye alınan altınların gerçekten 24 ayar olup olmadığı bilinmezken, vatandaşlar çeşitli sahtekarlıklarla karşılaşıyor. 

Bu belediye çok sayıda itfaiye eri ve zabıta memuru alacak! Başvuru tarihleri belli oldu!

Muş Bulanık Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Bulanık Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? İşte küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları...

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kurbanlık fiyatları da vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Bayramda kurban kesmek isteyen vatandaşlar, “Kurbanlık fiyatları belli oldu mu? Kurbanlık fiyatları ne kadar?” şeklinde arama motorlarında araştırmaya başladı.

Üniversite öğrenciler dikkat! Okullar açılıyor mu, yüz yüze eğitime geçiliyor mu? YÖK Başkanı Özvar açıkladı!

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, 3 Nisan'dan itibaren isteyen öğrencilere, devam şartı aranmaksızın sınıflarda yüz yüze eğitim verilebileceğini duyurdu.

Kredi notunuz mu düşük, dert etmeyin! PTT ihtiyaç kredisi verecek

Son dönemde ekonomik zorluklarla mücadele eden birçok insan, kredi notu düşük olduğu için bankalardan kredi kullanmakta zorlanıyor. Türkiye’nin en büyük devlet kuruluşlarından biri olan PTT, kefil olmayan kişilere büyük bir kolaylık sağlamak için harekete geçti.

Başvurun, hemen almaya başlayın! Tam 1.000 TL ödeniyor!

İhtiyaç sahibi olan ve faturalarını ödemekte güçlük çeken vatandaşlara devlet kurumları ve belediyeler destek ödemeleri yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yardımlardan biri olan kış desteği, şartları sağlayan herkese veriliyor. Bu yıl 1.000 lirayı bulan kış desteğinden kimler

Bu haber vatandaşı çok sevindirecek! Dev marketlerden peş peşe indirim müjdesi geldi!

Aşırı zamlar nedeniyle, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'un, kısa süre önce, ulusal zincir marketlerin üst yöneticileri ile bir araya gelerek asgari ücret zammının ardından etiket fiyatlarıyla ilgili uyarılarda bulunması sonrası Şok, Migros ve CarrefourSA peş peşe indirim ve fiyat sabitleme kampanyaları ya

Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? Aralık ayı kira artış oranı ne kadar?

Aralık ayının gelmesiyle birlikte mülk sahipleri ve kiracılar Aralık ayı kira artış oranının açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki, Aralık ayı kira artış oranı belli oldu mu? İşte detaylar...

İstanbul Balık Hal fiyatları belli oldu mu? Balık fiyatları halde ne kadar? 17 Kasım 2022 fiyat listesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin 17 Kasım 2022 balık fiyatları açıklandı. Halde bugün hangi balıklar satışa sunuldu, fiyatları ne kadar?. İşte diğer balık çeşitleri 17 Kasım 2022 fiyat listesi..

O ildeki sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirilecek! 

S.S. Muş Bulanık 2 Nolu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı,  sanayi sitesinde 24 iş yeri inşa ettirecek. Söz konusu ihale 23 Kasım 2022 tarihinde yapılacak.

Muş Bulanık haberleri Haberi

Muş Bulanık haberleri


Muş Bulanık Belediyesi, çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için ilçede yapı ruhsatı tamamlanmadan devam eden inşaatı durdurdu. 

Bulanık Belediyesi çarpık kentleşmeyi önlemek amacıyla ruhsatsız ve ruhsat eklerine aykırı olarak yapımına başlanan inşaatları durduruyor. İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde yapılan denetimde Kızılay Caddesi'nde yapımı devam eden inşaat durduruldu. Ruhsat işlemlerinin tamamlanmadan yapımına başlandığı gerekçesiyle durdurulan inşaatın imar planına uygun olup olmadığı yapılacak işlemlerin ardından yapımına izin verileceği belirtildi. 

Yapımına devam edilen inşaatı ziyaret ederek sahibiyle görüşen Belediye Eşbaşkanı Figen Yaşar, çalışmaları denetleyerek, inşaat yapımı hakkında yetkililerden bilgi aldı. Yerinde yapılan incelemenin ardından ruhsat işlemlerinde bir takım eksikliklerin bulunduğu tespit edilen inşaatın durdurulmasına karar verildi. Çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için gelişi güzel inşa edilen inşaatların yapımına izin verilmeyeceğini belirten Yaşar, ilçede yapılan...