07 / 05 / 2024

muş doğalgaz projesi

muş doğalgaz projesi

Muş Esnaf Sarayı Bendevi Palandöken Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen AK Parti Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri kazanması halinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı...

Kullanmadığınız odada peteği kapatmak doğalgaz tasarrufu sağlar mı?

Meteorolojiye göre pek çok ilde kar geliyor. Yüksek doğalgaz faturalarında tasarruf sağlamak isteyen vatandaşlar ise çeşitli yöntemler deniyor? En sık kullanılan yöntemlerden biri de kullanılmayan odaların peteklerinin vanasını kapatmak oluyor. Peki bu yöntem tasarruf sağlıyor mu? Doğalgaz faturasın

Benzin, mazot, elektrik ve doğalgaz fiyatlarına yüzde 50 indirim geliyor mu? Kanun teklifi Meclis'e sunuldu!

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, elektrik, benzin, mazot ve doğalgaz fiyatlarının yüzde 50 düşürülmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma!

Tavas doğalgaz bağlantı hattı projesi için acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı...

Reşadiye doğalgaz projesi için yer teslimi yapıldı!

Tokat Reşadiye'ye yapılacak olan doğalgaz projesinde arazi-etüt harita ve kamulaştırma mühendislik işi için ihaleyi alan şirkete yer teslimi yapıldı.

Türkiye-İsrail doğalgaz boru hattı projesi için ilk temas!

Türkiye ile İsrail arasında inşa edilmesi öngörülen doğalgaz boru hattı projesini tartışmak üzere kurulan çalışma grubu, ilk toplantısını geçen hafta İstanbul'da yaptı.

Türkiye, Türk Akımı ile Avrupa'nın doğalgaz merkezi olacak!

DNV GL Petrol ve Doğalgaz İş Geliştirme Müdürü Rosenbaum, "Teknik olarak Türk Akımı projesi çok olgun ve mantıklı. Şuna şüphe yok ki Türkiye Avrupa için önemli bir doğalgaz merkezi olacak." dedi.

Doğalgaz kullanmak zorunlu mu?

Apartmanlarda kış aylarında kullanılan ısınma sistemleri kömür ve doğalgaz olarak karşımıza çıkıyor. Kimi apartmanlarda doğalgaz kullanımı zorunlu tutuluyor. Peki, yasal olarak doğalgaz kullanmak zorunlu mu?

Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı projesinde son durum ne?

Rusya’nın Kuzey Akım-2 Doğalgaz Boru Hattı Projesi, Avrupa Birliği (AB) içerisindeki tüm itirazlara rağmen özellikle Almanya’nın desteğiyle ilerleyişini sürdürüyor.

Muş'ta doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollar yenileniyor!

Muş Belediyesi altyapı ve doğalgaz çalışmalarından dolayı tahrip olan yollarda onarım çalışmasına devam ediyor.

Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı inşaatı bu ay başlayacak!

ENERJİ Bakanı Taner Yıldız, Karadeniz'in altından geçerek Trakya'ya gidecek olan Türk Akımı Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nde Rusya'nın bu ay inşaata başlayabileceğini söyledi.

Bitlis'te doğalgaz protokolü imzalandı!

Bitlis Belediye Başkanı Hüseyin Olan ve Doğugaz Bitlis, Bingöl, Muş Doğalgaz Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürü Abdurrahman Atabey tarafından hazırlanan doğalgaz protokolü imzalandı.

Doğalgaz bağlantısı için acele kamulaştırma!

Bursagaz İznik Şehir RMA Doğalgaz Bağlantı Hattı Projesi kapsamında bazı taşınmazlar acele kamulaştırılacak. Bakanlar Kurulu Kararı'na göre açıklama yapıldı.

Silivri'de Doğalgaz Depolama projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı tarafından Silivri'de Kuzey Marmara ve Değirmenköy Doğalgaz Depolama kapasite artırımı projesi için 30 Mart 2015 günü saat 11:00'de halk toplantısı düzenlenecek.

muş doğalgaz projesi Haberi

muş doğalgaz projesi


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, projelerini açıkladı.


Muş Esnaf Sarayı Bendevi Palandöken Toplantı Salonu’nda basın toplantısı düzenleyen Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş Belediye Başkan Adayı Feyat Asya, 30 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimleri kazanması halinde gerçekleştireceği projeleri açıkladı. Proje tanıtım toplantısının biraz geciktiğini vurgulayan Asya, “Bizler projelerimizin tanıtımını Başbakanın ziyaretine endekslemiştik. Çünkü bizim taahhüt edeceğimiz her bir projenin dayanağını bulmak zorundaydık, finansmanı düşünerek, ayakları yere basan projelerle gelmek zorunluluğu vardı. Dolayısıyla Başbakanın Muş’a gelmesini en çok önemsediğimiz konuda 4 talebimiz oldu” dedi.


Bu 4 talebin en önemlisinin altyapı sorunu olduğunu belirten Asya, “Bu sene 2014 yılında doğalgaz ihalesi yapılarak kazıları başlayacaktır. Doğalgaz ile birlikte altyapı sorunumuzu bir defada ortadan çıkarmak hedefimizdir. Galeri...