13 / 05 / 2024

Muş Havaalanı binası

Muş Havaalanı binası

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Muğla Milas'taki eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları mecliste!

Muğla'nın Milas ilçesinde bulunan eski tekel binasının güçlendirme çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milas'ta hastane binasının tahliyesi meclis gündeminde!

Muğla'nın Milas ilçesindeki bir hastane binası meclis gündemine taşındı. CHP'li Özcan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Karşıyaka Opera Binası'nın yapımı durdu mu?

İzmir’de 102 milyon lira fazla bedelle ihale edilen opera binasındaki çalışmalar durma aşamasına geldi. İstanbul’daki AKM inşaatının 479 günde kaba inşaatı tamamlanırken, İzmir’de ise 804 günde daha temelden çıkılamadığı ortaya çıktı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Bodrum'da 6.8 milyon TL'ye mahkemeden satılık metruk otel binası!

Bodrum 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Turgutreis Mahallesi, 370 Ada, 6 Parselde yer alan metruk otel binası ve arsasını 6 milyon 806 bin 70 TL'ye icradan satıyor...

Dünyanın tren geçmeyen tek istasyonu Muğla'da yapıldı!

Dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası Muğla'nın Dalaman ilçesinde yapıldı. İşte o garın ilginç hikayesi... 

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Dalaman'daki ilk istasyon binasının ilginç hikayesi!

Muğla'nın Dalaman ilçesine, dünyanın hiç tren uğramayan ilk ve tek istasyon binası inşa edildi. İşte hikayenin detayları...

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşuyor!

Balıkesir’in Havran ilçesi Kocaseyit Mahallesinde yetersiz gelen okul binası yanına 8 derslikli yeni okul binası yapımına yakında başlanıyor. Balıkesir Kocaseyit Mahallesi yeni okul binasına kavuşmuş olacak. 

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Muş Havaalanı binası Haberi

Muş Havaalanı binası

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Muş Havaalanının terminal binası ve mütemmim tesisleri ile apron inşaat çalışmaların devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunarak, çalışmaları yürüten firmanın yetkililerinden bilgi aldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım, “Zemin katı tüm yolcu hareketlerini toplayacak, kolay ulaşılır ve yolcu alanları bina içinde bütün olarak algılanır şekilde planlamış ki bu sayede yolcu alanlarının birbirine akması ve tek bir büyük hol olarak algılanması sağlanmaya çalışılmıştır. Büyük hol; bir ucunda VIP salonuyla, diğer ucunda ise bir iç avluya bakan geniş cam yüzeyle sınırlandırılmış durumdadır. Yolcu bekleme salonu, gerektiğinde iç hat-dış hat bekleme salonu olarak bölünebilirken; bagaj alım salonu da gerektiğinde dış hat uçuşlarına hizmet verebilecek şekilde düzenlenmiştir. Muş Havalimanı yeni terminal binasının hem sade,...