12 / 05 / 2024

Muş Havaalanı terminal binası son durum

Muş Havaalanı terminal binası son durum

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı yeni terminal binasını Ant Yapı inşa edecek!

Rusya'nın Novosibirsk şehrinde yer alan Tolmaçevo Uluslararası Havaalanı'nda inşa edilecek yeni terminal binası için Ant Yapı ile imzalar atıldı.

Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi Meclisi Kasım ayı toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Erkilet Havaalanı’na yeni terminal binası inşa edilmesi de masaya yatırıldı.

Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, Sultan Alparslan Havaalanının terminal binası, müştemilat ve apron inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Sultan Alparslan Havalimanı'nda inceleme yapıldı. 

Muş Havalimanı'na 41.2 milyon TL'lik yeni bina!

Muş Valisi İlker Gündüzöz, yapımı devam eden yeni terminal binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan Gündüzöz, işin keşif bedelinin 41 milyon 221 bin 763 lira olduğunu söyledi. 

Balıkesir Havaalanı Kasım'da bitecek!

AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan, Balıkesir Merkez Havaalanı Terminal binası inşaatında incelemelerde bulundu. Demiraslan, projenin yüzde 85'inin tamamlandığını söyledi.

Muş Havaalanı terminal binasında inşaat sürüyor!

Muş Valisi Aziz Yıldırım, yapım çalışması devam eden Muş Havaalanı terminal binası ve apron inşaat çalışmalarını inceledi..

3 ile yeni terminal binası geliyor!

Balıkesir, Muş ve Kahramanmaraş ilçesine yeni terminal binaları inşa ediliyor. Ulaştırma Bakanı Turhan, yeni terminallerin bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

Muş Havalimanı Ekim'de tamam!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Funda Ocak, Muş Havalimanı'nın inşaatı devam eden terminal binasını inceledi.

Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor!

3. havalimanının açılmasıyla transit seyahatte konumu sarsılacak olan Hollanda, Schiphol Havaalanı’nı büyütüyor. Genişletme çalışmaları kapsamında 55 bin metrekarelik bir alana 10 kapılı bir ek terminal de yapılacak. 

MW Mimarlık, Muş Havalimanı için kolları sıvadı!

Muş Havalimanı yeni terminal binasının temel atma töreni yapıldı. MW Mimarlık imzası ile tasarlanan havalimanı 11 bin 400 metrekare alanda inşa edilecek.

Havalimanı sayısı 15 yılda 26'dan 55'e yükseldi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Muş Havaalanında düzenlenen temel atma törenine katıldı. Arslan, 15 yılda havalimanı sayısı 26'dan 55'e yükseldiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Havaalanı yeni terminal binası ihalesi 12 Temmuz'da!

Mahir Ünal, Kahramanmaraş’ın en büyük ihtiyaçları arasında bulunan havaalanı yeni terminal binası, dış hatlar terminali ve diğer binaların yapımı amacıyla ihale düzenleneceğini belirterek, müjdeli haberi verdi.

Marmaris'teki eski havaalanı mecliste konu oldu!

Muğla Milletekili Akın Üstündağ, Muğla'nın Marmaris ilçesinde bulunan eski bir havaalanına ilişkin soru önergesi hazırladı. Üstündağ sorularının Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

Muş Havaalanı terminal binası son durum Haberi

Muş Havaalanı terminal binası son durum

Muş Valisi Aziz Yıldırım, Muş Havaalanının terminal binası ve mütemmim tesisleri ile apron inşaat çalışmaların devam ettiği alanlarda incelemelerde bulunarak, çalışmaları yürüten firmanın yetkililerinden bilgi aldı. 

Milliyet'te yer alan habere göre, yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yıldırım, “Zemin katı tüm yolcu hareketlerini toplayacak, kolay ulaşılır ve yolcu alanları bina içinde bütün olarak algılanır şekilde planlamış ki bu sayede yolcu alanlarının birbirine akması ve tek bir büyük hol olarak algılanması sağlanmaya çalışılmıştır. Büyük hol; bir ucunda VIP salonuyla, diğer ucunda ise bir iç avluya bakan geniş cam yüzeyle sınırlandırılmış durumdadır. Yolcu bekleme salonu, gerektiğinde iç hat-dış hat bekleme salonu olarak bölünebilirken; bagaj alım salonu da gerektiğinde dış hat uçuşlarına hizmet verebilecek şekilde düzenlenmiştir. Muş Havalimanı yeni terminal binasının hem sade,...