22 / 07 / 2024

muş kayak merkezine nasıl gidilir

muş kayak merkezine nasıl gidilir

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Kayak yapılan alanın geçen sene büyütüldüğünü ve kar yağışı istenen seviyeye ulaşıldığında hizmete açılacağını ifade eden Kartal, sosyal tesislerin yeni ihalesinin yapıldığını kaydetti....

Muğla'nın Barış Köyü'nde kaçak inşaat gerginliği! 

Muğla Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu tarafından 'Birinci Grup Anıtsal Yapı' olarak tescillenen Fethiye'nin Kayaköy Mahallesi'nde, kaçak inşaat yapılması çevre halkının tepkilerine neden oldu. 

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Muğla Kayaköy hassas alan ilan edildi!

Muğla'nın Fethiye ilçesindeki Kayaköy Ören Yeri ile Gemiler Koyu,  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi...

TOKİ Muş Kepenek'te 500 sosyal konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Öncelikli olarak 2023 yılına kadar tüm Türkiye'de en az 250 bin sosyal konut yapma hedefimiz var. Bu kapsamda Muş'umuza da 500 sosyal konutu il merkezine bağlı Kepenek'te projelendiriyoruz. En yakın zamanda talebini toplayacağız" dedi...

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Derbent Aladağ kayak merkezine kavuşuyor!

Konya Valisi Yakup Canbolat ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek Derbent Aladağ’da kurulması planlanan kayak tesisleri alanında incelemelerde bulundu.

Muğla Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonu TBMM'de!

CHP Muğla Milletvekili Ömer Süha Aldan, Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Kayaköy ören yerindeki kiliselerin restorasyonuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kars Cıbıltepe Kayak Merkezi'nin yolları yeniden yapılıyor!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan ve Kars İli, Sarıkamış İlçesi'nde bulunan Cıbıltepe Kayak Merkezi, kayak sezonuna hazırlanıyor. Bu kapsamda kayak merkezine giden yollar yenilenmeye başlandı.

Muğla'da atık malzemelerle tarihi binaların maketleri yapılıyor!

Muğla'nın Fethiye ilçesinde iç mimar Hilal Chouman, Kayaköy Ören Yeri ile İstanbul'un Balat semtindeki tarihi yapıların maketlerinde plastik, karton, strafor, cam ve metal atıkları kullanıyor.

Uludağ yaz turizmine açılacak mı?

Yılbaşı tatilini geçirmek üzere gittiğim Uludağ’da yanıtını aradığım soru şuydu: 50 yıldır ulusaldan uluslararası bir kayak merkezine evrilmesi gerekirken, nasıl olur da “bölgesel” sınırlara çekilir?

Tarihi Kayaköy'de kaçak inşaata geçit yok!

Muğla Fethiye Belediyesi, beş bin yıllık geçmişi olan turizm bölgesi Kayaköy ve Karakeçililer mahallelerinde hızla artan kaçak inşaatlara tutulan tutanak ve cezaların caydırıcı olmadığını söyledi.

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor mu?

Dünyanın en uzun ikinci pistine sahip olan Palandöken Kayak Merkezi ve Konaklı Kayak Merkezi, Özelleştirme İdaresi tarafından özelleştirme kapsamına alındı.

Denizli ve Muğla'yı bağlayacak yol tamamlanma aşamasına geldi!

Denizli ile Muğla'nın bağlantısını 50 kilometre kısaltan Beyağaç-Karacaören Yolu 10 gün içinde tamamlanacak. Denizli merkezine 103 kilometre uzaklıktaki Beyağaç İlçesi'nin Muğla'ya ulaşımını 50 kilometre kısaltan yol tamamlanma aşamasında...

muş kayak merkezine nasıl gidilir Haberi

muş kayak merkezine nasıl gidilir

Muş Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ali Kartal, Muş Kayak Merkezi’nin tüm eksikliklerinin giderildiğini belirterek, sorunun söz konusu olmadığını söyledi. Kayak yapılan alanın geçen sene büyütüldüğünü ve kar yağışı istenen seviyeye ulaşıldığında hizmete açılacağını ifade eden Kartal, sosyal tesislerin yeni ihalesinin yapıldığını kaydetti.


Kayak merkezinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Kartal, kayak pisti şu anlık ihtiyacı görmekle birlikte, bu kayak pistini geleceğe hazırlamak istediklerini ifade etti. Kartal, "Buranın alanını büyütmek istiyoruz. Zaten yeni sosyal tesisin ihalesi yapıldı ve firma yetkilileri gerekli çalışmaları yapacaklarını söylediler. Bunun için biz de firma yetkilileri ile konuştuk. Kayak sezonunda sıcak çaydan tutun yemeğine kadar ve kayak takımından tutun, diğer araç gereçlere kadar her türlü çalışmalarını tamamlayacaklardır. Zaten buraya gelen vatandaşımız...