02 / 05 / 2024

muş köylerinde arazi toplulaştırma çalışmaları

muş köylerinde arazi toplulaştırma çalışmaları

Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyünde devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını inceleyen Muş Valisi Vedat Büyükersoy, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vali toplulaştırma çalışmaları hakkında köylüleri bilgilendirdi...

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Trabzon Of'ta kiralık 2 arazi! 

Of Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Trabzon Of Darılı'da yer alan iki adet araziyi kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 27 Aralık tarihinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Milas'ta satılık 3 arazi fırsatı! KDV'den muaf ve yüzde 20 indirimle arazi alabilirsiniz! 

Muğla Milas Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas'ta yer alan 3 adet araziyi, hem KDV'den muaf olarak hem de yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Muğla Milas'ta yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Ordu'da 20 dönümlük bataklık arazi hayat buldu! Ordulular yeni sosyal yaşam alanlarına kavuştu!

Ordu iline bağlı Altınordu ilçesinde 20 dönüm lük bataklık halindeki arazi, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmayla sosyal yaşam alanına dönüştürüldü.

Muğla’dan arazi almak isteyenlere müjde! Arazi satışı yapılacak!  

Muğla Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü, Muğla merkezde yer alan bir araziyi satacağını açıkladı. Açık artırma usulüyle satılacak arazi için 23 Ocak 2024’te ihale düzenlenecek.

Saruhanlı Belediyesi'nden Manisa'da kiralık 10 arazi!

Saruhanlı Belediye Başkanlığı, Manisa Saruhanlı'da yer alan 10 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri 5 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan o ilde yüzde 20 indirimle satılık 5 arazi! 130 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

İnebolu Milli Emlak, Kastamonu ili, İnebolu ilçesi, Uluköy, Yeni Mahalle, Hamit Köyü ve Alaca Köyü'nde yer alan 5 adet ararazi yüzde 20 indirim ya da 24 ay taksit seçeneğiyle satıyor. İşte ayrıntılar...

Kıdem tazminatı şartları değişiyor mu? Kıdem tazminatınızı nasıl alabilirsiniz?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Melis Elmen, kıdem tazminatını alarak işten çıkmak isteyenlere yönelik bir takım önemli bilgiler verdi. Buna göre Kıdem tazminatı şartları neler? Kimler kıdem tazminatını alabiliyor? İşte merak edilem tüm sorulara yanıtlar haberde...

Milyon dolarlık dev arazide sır perdesi aralandı! Bir grup milyoner sıfırdan şehir inşa etmek istiyor!

California’nın kuzeyinde bulunan kırsal alandaki büyük bir arazi 2018’de satın alınarak ayrıntıları sırra kadem basarken, milyon dolarlık dev arazi hakkındaki sır perdesi bu hafta aralandı. Peki bu araziye ne olacak? Bu araziyi kimler, niçin aldı?

Trakya’da arsa satışları patladı, fiyatlar dörde katlandı! Kırklareli köylerinde bile arsaların metrekaresi bin 500 TL!

Olası Marmara depremi korkusuyla güvenli bina ve zemin arayışına giren İstanbullular Trakya’ya göç ediyor. Bölgeye artan talep ile birlikte arsa satışları da dörde katlandı. Kırklareli’nin köylerinde bile arsaların metrekare fiyatları bin 500 liraya dayandı.

Milli Emlak Ayvalık'ta arazi satacak! 

Balıkesir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü-Ayvalık Milli Emlak Müdürlüğü, Balıkesir Ayvalık Küçükköy'de yer alan araziyi satışa çıkardı. 

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı belli oldu mu? KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ödeme planı! İşte detaylı tablo!

muş köylerinde arazi toplulaştırma çalışmaları Haberi

muş köylerinde arazi toplulaştırma çalışmaları

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, arazi toplulaştırmasının tamamlanması halinde çiftçinin cebine girecek paranın artacağını söyledi. 


Beraberinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdür Vekili Osman Akar ile Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyünde devam eden arazi toplulaştırma çalışmalarını inceleyen Vali Büyükersoy, köy kıraathanesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlara arazi toplulaştırmasıyla ilgili bilgi veren Vedat Büyükersoy, bu çalışmanın çok önemli olduğunu belirtti. Ülkede tarım arazilerinin çeşitli nedenlerle küçüldüğünü, parçalara bölündüğünü belirten Vali Büyükersoy, bundan dolayı verimlilik, karlılık olması gerekenden çok aşağılarda kaldığını vurguladı. Arazi toplulaştırmasının, çeşitli sebeplerle parçalanmış küçük parçalar halinde olmasından dolayı ekonomik üretime imkan vermeyecek olan bu arazi parçalarının bir araya getirilmesi işlemi olduğunu ifade etti. 


Büyükersoy şöyle konuştu; "Çiftçilik yapan köylümüzün, 10 yere gideceğine tek yere gitmesini sağlayacak. Yakıttan ve zamandan tasarruf...