27 / 04 / 2024

muş merkez kentsel dönüşüm

muş merkez kentsel dönüşüm

Alparslan II Barajı ve Hidroelektrik Santrali projesi için Muş Merkez ve Varto'ya bağlı 15 köyde belirlenen ada ve parseller için kamulaştırma kararı verildi. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısının yapılacağı gün merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel Dönüşüm Finansman Paketi çerçevesinde, devlet destekli kredilerin ayrıntıları peş peşe açıklandı. Kentsel dönüşüm finansman paketinde kira yardımı detayı! Kredi çeken kira yardımı alabiliyor mu? Son dakika!

Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

Kentsel dönüşüm kredilerine ilişkin yeni kararlar açıklandıktan sonra milyonlarca kişi kentsel dönüşüm kedisinin taksitlerini merak ediyor. Peki Kentsel dönüşüm kredisinin taksitleri belli oldu mu? Kentsel dönüşüm kredisi taksitleri ne kadar olacak?

O ilde 8 adet dükkan ile 39 adet konut satılıyor! 3+1, 4+1, 4+2 dubleks ve 5+2 dubleks ev sahibi olma fırsatı!

Muş Merkez'de 8 adet dükkan, 25 adet 3+1, 9 adet 4+1, 4 adet 4+2 dubleks ve 1 adet 5+2 dubleks daire satılıyor. Ev ve iş yeri sahibi olmak isteyenler hemen bu fırsata bakın!

Kredi sorunu çözülüyor mu? Merkez Bankası'ndan özel bankalarla kritik görüşme!

Merkez Bankası yönetiminin özel bankaların genel müdürleri ile tek tek görüştüğü ve bu görüşmede mevcut politikaların devam edeceği mesajının verildiği öğrenildi.

Muş'ta 4 bin 55 metrekarelik arsa satılıyor!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Muş Merkez'de yer alan bir adet arsayı satışa çıkardı. İşte satış ihalesinin tüm detayları...

TOKİ Muğla Merkez 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Merkez’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Merkez’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Merkez sosyal konut projesi

TOKİ’den Muş Merkez’e 608 bin TL’ye!

TOKİ'nin Muş Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Muş Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Muş Merkez 2022 sosyal konut projesi...

Euro'nun sonu mu geliyor? Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte!

Son dakika bilgisine göre Avrupa Merkez Bankası'nın ekonomik yavaşlama ve enerji krizinden dolayı zor durumda olduğu belirtildi. Bu durum akıllara Euro'nun sonu mu geliyor sorusunu akıllara getirdi. Avrupa Merkez Bankası tarihi dönemeçte mi?

O ilde 4 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 14 Eylül'de!

Muş İl Özel İdaresi, Muş ili, Merkez ilçesi, Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. Peki Muş Merkez'de satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Yabancılar TL'ye yatırım yapıyor mu? Merkez Bankası'ndan açıklama

Yabancı yatırımcıların TL cinsi menkul kıymetlerden çıkışı hız kesmeden devam ediyor. Borsa İstanbul verilerine göre hisse senedi piyasasından bu yılın ilk yarısında yabancı yatırımcı net 2 milyar 872 milyon dolar çıkış yapılmış durumda.

Dolarda yükseliş bekleniyor mu? Merkez Bankası açıkladı

Merkez Bankası Piyasaları'nın oluşturduğu ankette TÜFE beklentisi yüzde 65,59'dan yüzde 69,94'e çıktı. Dolar beklentisi ise yıl sonu için 18,99 seviyesinde.

muş merkez kentsel dönüşüm Haberi

muş merkez kentsel dönüşüm


Alparslan II Barajı ve Hidroelektrik Santrali projesi için Muş Merkez'de Akkonak, Akpınar, Aligedik, Mescitli köyleri, Varto'ya bağlı Aşağı Alagöz, Aşağı Hacıbey, Bağiçi, Değerli, Kayalıdere, Kayalıkale, Kayalık, Kumlukıyı, Özenç, Sanlıca, Taşdibek köylerinde belirlenen ada ve parsellerde acele kamulaştırma yapılacak.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6673

Muş İlinde tesis edilecek Alparslan II Barajı ve Hidroelektrik Santralinin yapımı amacıyla ekli listede bulundukları yer ile ada ve parsel numaraları belirtilen taşınmazların tapuda Hazine adına tescil edilmek üzere Maliye Bakanlığı tarafından acele kamulaştırılması; anılan Bakanlığın 1/7/2014 tarihli ve 20198 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar Kurulu’nca 21/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Kamulaştırılacak yerler için