07 / 05 / 2024

Muş otogar kavşağı genişletme çalışmaları

Muş otogar kavşağı genişletme çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce otogar kavşağında başlatılan yol genişletme çalışmaları sona erdi.

İzmit Otogar Köprülü Kavşağı'nın inşaatı yarım kaldı!

Temeli 19 Kasım 2016 tarihinde atılan İzmit Otogar Köprülü Kavşağı Proje inşaatı yarım kaldı. Firma üç ay boyunca ödenek alamayınca işi bıraktı.

Muğla Milas'taki kavşağın kamulaştırma sorunu mecliste!

Muğla ili Milas ilçesinde bir kavşağın kamulaştırma davası sebebiyle yapılamadığı iddiası ve geçici düzenleme yapılma önerisi meclis gündemine taşındı..

Muş- Bitlis karayolu otogar kavşağının yol çalışmaları tamamlandı!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü´ne bağlı ekiplerin geçtiğimiz günlerde, Muş- Bitlis Karayolu Otogar Kavşağında yaptığı yol genişletme çalışmalarını tamamladı.

Muş otogar kavşağı genişletildi!

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce otogar kavşağında başlatılan yol genişletme çalışmaları sona erdi.

Milas Üçyol Kavşağı'na ilişkin 5 sorun mecliste!

Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Milas Üçyol Kavşağı'nın yapımına ilişkin sorunları TBMM gündemine taşıdı. Üstündağ, hazırladığı önerge ile sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Muğla Gökova Kavşağı'na viyadük yerine tünel yapılacak!

Gökova Kavşağı'na yapılması düşünülen; Muğla 2 No'lu Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun olumsuz kararı üzerine iptal edilen viyadüğün yerine, 200 metre ilerisindeki Akyaka Mahallesi giriş ve çıkışına tünel yapılması için çalışma başlatıldı.

Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı'nda sona gelindi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nda yürüttüğü inşaat çalışmalarında son aşamaya geldi, 29 milyon TL’ye mal olan kavşak, normal süreden 3 ay önce, yeni yılın ilk günlerinde araç trafiğine açılacak.

Balat Kavşağı kapandı, Mudanya Yolu felç oldu!

Bursa – Mudanya yolunda günün büyük kısmında trafik yoğunluğu yaşanan Geçit Kavşağı’nın doğu–batı aksı UKOME kararıyla trafiğe kapatıldı. Uygulamanın ilk gününde bölgede trafik felç oldu.

Manisa Lisesi Kavşağı peyzaj çalışmalarıyla yeni görünümüne kavuştu!

Manisa Lisesi Kavşağı, Şehzadeler Belediyesi'nin yaptığı peyzaj çalışmasıyla yeni bir görünüme kavuştu. Özel bir teknikle yapılan peyzaj çalışmasında organik bitki ayraçları ve mevsimlik dekoratif çiçekler kullanıldı.

Antalya Çallı Kavşağı köprüsü internette oylanacak!

Mevlana Kavşağı gibi üç katlı hale getirilecek olan Çallı Kavşağı projesinde son sözü halk söyleyecek. Antalya Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar muhtarlıklarda sandık kurarak gerçekleştirdiği yatırımlarla ilgili referandumları dijital platforma taşıyor.

Tonami Köprülü Kavşağı'nın açılış tarihi değişti!

Önce 25 Ekim, ardından 15 Kasım tarihlerinde açılacağı duyurulan Tonami Köprülü Kavşağı’nın ne zaman açılacağı bilinmiyor. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, "Köprülü Kavşak aralıktan önce açılmaz" dedi.

Üçkuyular Marina Kavşağı yeraltına alınıyor!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki alt geçidi inşaatını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi de Üçkuyular Marina kavşağındaki sıkışıklığın önüne geçecek ve Çeşme Otoyolu ile kesintisiz ulaşım sağlayacak karayolu alt geçidi için düğmeye bastı.

Kocaeli Goodyear Kavşağı’nın yan yolu açılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Goodyear Kavşağı’ndaki güney yan yolu trafiğe açıyor. Ekipler son uygulamaları da yaparak özelikle toplu taşıma araçlarının sıkça kullandığı güzergahı yakında trafiğe açacak.

Muş otogar kavşağı genişletme çalışmaları Haberi

Muş otogar kavşağı genişletme çalışmaları

Muş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından bir süre önce otogar kavşağında başlatılan yol genişletme çalışmaları sona erdi.


Muş-Bitlis Karayolu ile Cumhuriyet Caddesi üzerinden gelen araçların yarattığı trafik sıkışıklığının giderilmesi için başlatılan çalışmalar kapsamında kavşakta 3 metre yol genişletme yapıldı. Telefon, elektrik ve doğalgaz hatlarının zarar görmemesi için ilgili kurumların personelleri ile koordineli yürütülen çalışmalar çerçevesinde kazı çalışmaları yapıldıktan sonra alt yapı döşemeleri de yapıldı. Çalışmaların son safhasında ana yolda asfaltlama, kaldırımlarda ise parke döşeme çalışmaları yapıldı. Zabıta Müdürlüğü ekipleri de çalışmalar esnasında araç ve yaya trafiğinde meydana gelebilecek olası sıkıntıları önlemek amacıyla bölgede önemler aldı.


Belediye Başkanı Feyat Asya, trafik sıkıntısının yaşandığı bölgelerde gereken çalışmaların yapıldığını söyledi. Başkan Asya, “Tahrip olan yolların onarımı ile ilgili koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Ekipler,...