02 / 05 / 2024

muş sarı blokları

muş sarı blokları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından devam eden inşaat çalışmalarını inceleyen Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, fiziki gerçekleşmenin yüzde 70 oranında tamamlandığını belirtti.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı durduruldu mu?

6 duraktan oluşan Sarıgazi-Taşdelen metro hattı inşaatı İBB ekipleri tarafından durduruldu. Kapatılan metro şantiyesi havadan görüntülendi. Sarıgazi durağındaki kazı çalışmalarının da beton dökülerek kapatılmaya başlandığı belirtildi. 

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme icradan 21.3 milyon TL'ye satılıyor!

T.C. Ortaca İcra Dairesi, Muğla ili, Ortaca ilçesi, Serıgerme Mahalle/Köy, 238 ada 3 parselde yer alan Castle Resort-Spa Hotel Sarıgerme otelini 21 milyon 332 bin 250 TL'ye satıyor...

Muğla'da 38.3 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Ortaca İcra Dairesi Muğla ili, Ortaca ilçesi, Fevziye mahallesi, Akçagöl-Sarısu mevkii, 136 ada, 2 parselde yer alan taşınmazı 38 milyon 273 bin 493 TL'ye satıyor...

Muğla Sarıgerme kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muğla Ortaca-Sarıgerme Dalaman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla kesin korunacak hassas alan ilan edildi...

Muş'ta kentsel dönüşüm bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya,Zafer Mahallesi Sarı Bloklar'da hayata geçirilecek kentsel dönüşümü anlattı.

Muş Zafer Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Muş Belediyesi, Zafer Mahallesi Sarı Bloklar mevkiinde kentsel değişim ve dönüşüm için kolları sıvadı. Zafer Mahallesi Sarı Bloklar mevkiinde yapılması planlanan kentsel değişim ve dönüşüm için toplantı yapıldı.

Muş Mut'taki taş ocağı projesi mahkemeye taşınacak!

Muş Mut İlçe Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, Sarıtaş TOKİ Konutları mevkiinde kurulmak istenen taşocağını mahkemeye taşıyacaklarını belirtti.

Sarıgazi-Türkiş Blokları metro hattının ihalesi bugün!

Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattının uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi bugün ihaleye çıkıyor. 6 kilometre uzunluğundaki Sarıgazi Türkiş Blokları metro hattı tamamlandığında Sarıgazi-Türkiş Blokları arası yolculuk süresi 8 dakikaya inecek.

Muğla'daki sit alanları meclis gündeminde!

CHP Muğla Milletvekili Akın Üstündağ, Muğla'da 2015 yılında SİT alanlarında yürütülen proje hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'nın cevaplandırması istemiyle yazılı soru önergesi verdi.

İsmail Sarıcan, Muğla'daki arazisini şehitler için bağışladı!

Muğla Seydikemer’de şehit haberlerinden etkilenen 83 yaşındaki İsmail Sarıcan, içinde ev de bulunan 2 bin 41 metrekarelik arazisini Fethiye Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği’ne bağışladı. Şehit haberlerine çok üzüldüğünü söyleyen Sarıcan, teşekkür belgesi

Muğla Menteşe’de Katı Atık Depolama Tesisi çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, Menteşe ilçesi Akkaya Mahallesi Sarıotluk Mevkiinde katı atık düzenli depolama tesisi yapımı için çalışmalara başlayarak ihale sürecini tamamladı.

muş sarı blokları Haberi

muş sarı blokları

Sezonun açılmasıyla birlikte hızlanan 715 konut, 115 iş yeri ve 1 cami inşaatının devam ettiği Muş Kale Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Feyat Asya, birtakım aksaklıklann giderildiğini ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. Başkan Asya, "Çalışmaları yoğun bir şekilde takip ediyoruz. Hem müteahhit firma hem de TOKİ nezdinde vatandaşlarımızın da taleplerini göz önünde bulundurarak konutları yıl sonuna doğru hak sahiplerine teslim edeceğiz. Vatandaşlarımız buradaki güzel yapılaşmayı gördükten sonra, diğer mahallelerimizde de benzer çalışmalar yapacağız. Bunun için de vatandaşlarımızı ikna çalışması yapıyoruz" diye konuştu. 


Muş'un en eski yerleşkelerinden olan ve zaman zaman çökmelerin meydana geldiği Zafer Mahallesindeki sarı bloklarla ilgili de çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekleyen Başkan Asya, 

"Zafer Mahallesindeki sarı blokların da kentsel dönüşüm kapsamına alınması için çalışmalarımız devam ediyor. 


Belediye Meclisimizde karar...