27 / 07 / 2024

Muş TOKİ 2017

Muş TOKİ 2017

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Sosyal Konut Projesi kapsamında Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılacak 381 konut, 1 cami ve 1 alışveriş merkezinin yapılacağı inşaat alanını inceledi.

TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ İlk Evim projesinin kura takvimi son günlerde merak edilen konulardan oldu. Peki TOKİ 2023 kura takvimi açıklandı mı? İl il kura takvimi belli oldu mu? TOKİ'ye başvuranlar dikkat! 

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

TOKİ'ye başvuru yapacaklar dikkat! TOKİ başvuru ücretleri iade ediliyor mu 2022?

TOKİ 250 bin sosyal konut projesi başvuru ücretleriyle ilgili son dakika araştırmaları devam ediyor. Peki TOKİ 250 bin konut başvuru ücretleri geri veriliyor mu? TOKİ başvuru ücretleri iadesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? 2022 TOKİ sosyal konut başvuru ne zaman?

TOKİ sosyal konut başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ sosyal konut başvuruları ne zaman? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu sorusunun yanıtı TOKİ'den ev alan vatandaşlar tarafından en çok aratılan ve en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki TOKİ taksitleri zam oranı 2022 belli oldu mu? TOKİ taksitleri zam oranı 2022 ne kadar?

TOKİ'den alınan ev satılır mı?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'ndan (TOKİ) alınan ev satılabiliyor mu? TOKİ'den alınan konutlarda devir ve satış şartları neler?

TOKİ Tuzla 2020 kura çekilişi ne zaman? 

TOKİ Tuzla 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Tuzla 2020 kura çekimi tarihi belli oldu mu? TOKİ Tuzla 2020 kura tarihleri 100 bin konut...

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak?

TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekilişi tarihleri belli oldu mu? TOKİ Başakşehir 2020 kura çekimi ne zaman?

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır? Hane halkı geliri brüt maaş üzerinden mi, net maaş üzerinden mi yapılır? Gelir hesaplaması illere göre değişiyor mu? TOKİ, başvuru yapanların maaş hesaplamalarını nasıl yapıyor? İşte TOKİ hane halkı geliri nasıl hesaplanır 6 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Batman Ciğerlo 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Batman Ciğerlo 2019 projesi başvuru tarihleri ne zaman? TOKİ Batman Ciğerlo 2019 başvuru şartları belli oldu mu? TOKİ Batman Ciğerlo 2019 detayları nedir? TOKİ Batman Ciğerlo 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla...

Muş TOKİ 2017 Haberi

Muş TOKİ 2017

Kepenek ve Donatım köyü sınırları içerisinde bulunan Maliye hazinesine ait yaklaşık 60 hektarlık alanda Sosyal Konut Projesi hazırlanıyor. TOKİ Başkanlığı tarafından proje kapsamında bulunan 381 konut, bir cami ve alışveriş merkezinin yapımına ise başlandı. Belediye Başkanı Feyat Asya, başkan yardımcıları ve birim amirleri ile birlikte yeni konutların yapıldığı alanda incelemelerde bulunarak projenin gidişatı ile ilgili yetkililerden bilgi aldı. 550 günde yapımı tamamlanacak olan konutların 253’ünün 2+1, 128 tanesi ise 3+1 olarak tasarlandığını kaydeden Başkan Asya, TOKİ marifetiyle kente kazandırılacak yeni yapıların, dar gelirli aileleri de sevindireceğini söyledi. Söz konusu projenin tamamlanmasının ardından ikinci etabın da startının verileceğini belirten Başkan Asya, "İlimizin iki dere arasında sıkışmasına engel olmak ve çarpık yapılaşmanın önüne geçmek için imar planımızda kapsamlı değişikliklere gittik. Aynı...