28 / 04 / 2024

muş toki alt gelir grubu başvuru tarihleri 2019

muş toki alt gelir grubu başvuru tarihleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika!

TOKİ sosyal konut kura tarihleri belli oldu mu? İşte TOKİ Şubat 2023 kura takviminde son dakika...

TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödemeleri taksitleri sabit mi kalacak, artacak mı?

Milyonlarca vatandaş TOKİ arsa kurasının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Peki, TOKİ Arsa kura çekim tarihi il il belli oldu mu? TOKİ Arsa ödeme planının detayları açıklandı mı?

TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

TOKİ "İlk Evim Arsa" projesi kapsamında kuraların ne zaman çekileceği merak ediliyor. Peki TOKİ arsa kura tarihleri belli oldu mu? TOKİ arsa kuraları ne zaman çekilecek? Başvuru yapanlar hemen bakın!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

TOKİ orta gelir grubu tarihi belli oldu mu? TOKİ orta gelir evleri ne zaman başlayacak?

TOKİ orta gelir grubuna yönelik kampanya gündeme geldi. Alt gelir grubu kampanyasından gözler TOKİ orta gelir evlerine yönelik kampanyalara çevrildi. İşte detaylar!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları!

TOKİ sosyal konut projesinde maaş sınırı belli oldu mu? TOKİ sosyal konut projesi başvuru şartları nelerdir? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Altın fiyatlarında 5 hafta sonra bir ilk! Gram altını gören gözlerine inanamadı! Altın düşüyor mu? Şimdi bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararı, dolarda yaşanan artış derken altın yatırımcıları altın fiyatlarının ne olacağını araştırıyor. Peki altın fiyatları düşüyor mu? İşte altındaki son durum...

Ata altın nedir? Cumhuriyet altını ile Ata altın arasında fark var mı?

Milyonlarca altın yatırımcısı tarafından tercih edilen Ata altın, Cumhuriyet altını olarak da biliniyor. Peki gerçekten aralarında bir fark yok mu? Ata altın ile Cumhuriyet altını aynı mı, farklı mı? Tüm merak edilenlere haberimizde yer verdik. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatları tırmanışa geçti! Fiyatlar ne olacak?

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde de yatırımcılar tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor. Altın fiyatları düşüyor mu, yükseliyor mu? İşte altın fiyatlarının yönü...

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

muş toki alt gelir grubu başvuru tarihleri 2019 Haberi

muş toki alt gelir grubu başvuru tarihleri 2019

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Muş Merkez Kepenek alt gelir grubu projesinde toplam 12 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar için başvuru dönemi yarın itibariyle başlıyor.

2 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu TOKİ Muş Merkez Kepenek projesi açık satış yöntemiyle satışa sunuldu.

Son başvuru tarihinin 30 Eylül 2019 olarak belirlendiği TOKİ Muş alt gelir grubu projesi için başvurular Halk Bankası aracılığıyla kabul edilecek.

TOKİ Muş Kepenek alt gelir grubu projesinde en düşük konut bedeli 121 bin 178 TL, en yüksek konut bedeli 146 bin 798 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Muş projesi için ödenecek peşinat tutarları 10 bin TL ile 17 bin 615 TL arasında değişiyor.

180 ay ve 240 ay vade imkanı sağlanan TOKİ Muş projesi için...