18 / 08 / 2024

muş toki konutları ihalesi

muş toki konutları ihalesi

Muş Belediyesi düşük gelirli ailelerin ev sahibi olması için programına aldığı sosyal konut projesinin ilk etabının ihalesini gerçekleştirdi.

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ deprem konutlarının fiyatları belli oldu mu? TOKİ deprem konutları satılabilir mi?

TOKİ deprem konutları şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İşte TOKİ deprem konutlarına dair detaylar!

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

Muş TOKİ Konutları satışa çıkıyor!

Muş Kale Mahallesi TOKİ projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projenin kura çekilişi 2 Şubat 2018 tarihinde yapılacak.

Muş'ta TOKİ Konutları için kura çekim hazırlığı!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Muş’ta hayata geçirilen 715 konutun hak sahipleri arasında kura çekim işlemi yapıldı. 

Muş TOKİ Konutları için çalışmalar başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Muş projesi için çalışmalara başladı. Projede yer alan konutların 550 günde tamamlanması planlanıyor.

Muş TOKİ Konutları'nın ihalesi yapıldı!

TOKİ'nin Muş’un Kepenek Mahallesi’nde hayata geçireceği 381 konutun ihalesi yapıldı.

Muğla'da TOKİ Konutları için kura çekildi!

MUĞLA'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan 1106 konuttan 948'inin sahipleri kura ile belirlendi.

TOKİ Muğla Konutları'nın 158 tanesi satılacak mı?

Muğla Gazetesi köşe yazarı olan Mustafa İnci, bugünkü yazısında Muğla Menteşe'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o haber...

TOKİ Muğla Konutları'nın temeli Mart'ta atılacak!

Muğla merkez basını ile kahvaltıda bir araya gelen AKP Muğla Milletvekili Nihat Öztürk Muğla TOKİ temel atma töreninin en geç 2017’nin Mart ayında yapılacağını söyledi.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

Muş İskan Konutları'nın kurası çekildi!

Muş Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hak sahipleri adına yaptırılan iskan konutları için kura çekimi yapıldı.

Muğla Menteşe TOKİ Konutları'nda inceleme yapıldı!

Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ konutlarını yapan firmanın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Bayramoğlu ve Şantiye Şefi Kağan Arslan’dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

muş toki konutları ihalesi Haberi

muş toki konutları ihalesi


Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Muş Belediyesi düşük gelirli ailelerin ev sahibi olması için programına aldığı, ancak yer konusundaki sıkıntılardan dolayı başlatamadığı ‘Sosyal Konut Projesi için düğmeye bastı.


Kepenek ve Donatım köyü sınırları içerisinde bulunan Maliye hazinesine ait yaklaşık 60 hektarlık alanda hayata geçirilecek olan projenin ihalesi yapıldı. 


Muş Belediye Başkanı Feyat Asya konuyla ilgili olarak, “Hizmet yolunda hedeflerimizi hayata geçirdikçe mutlu olmaya devam ediyoruz. Allah’a şükürler olsun ki uzun bir süredir üzerinde çalıştığımız sosyal konut projesi hayata geçiyor. Yer konusundaki sıkıntıların giderilmesi ile projenin uygulanacağı alandaki teknik çalışmaları tamamlayarak TOKİ ile görüşmelerimizi yaptık. Şükürler olsun ki projenin birinci etabının ihale yapıldı. Bu projemizle hem ilimizin konut sıkıntısını gidermeyi hem de düşük gelirli ailelerimizin ev sahibi olmasını hedefliyoruz. Aynı şekilde bu...