09 / 05 / 2024

Musa Atlı

Musa Atlı

Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Atlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta Sancaktepe, Meclis Mahallesi'nde kuruldu.

Sabancı ailesinin mirascısı Sevilay Sabancı 'Atlı Köşk hissesini satıyor' iddiasına yanıt!

Sabancı Ailesi’nin mirasına ortak olan Sevilay Sabancı Çınar'ın 600 milyon dolar değerindeki Atlı Köşk’ün 48’de 1’lik hissesini 200 milyon TL’ye satışa çıkardığı haberleri gündeme düşerken Atlı Köşk vekillerinden açıklama geldi.

Atlı Restorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Restorasyon Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Rıdvan Atmaca tarafından kuruldu.

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erçatlı İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Topci tarafından kuruldu.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Zekiye Yardımcı ve Tuncay Yardımcı tarafından kuruldu. 

Sabancı Ailesi'nden Atlı Köşk davası açıklaması!

Merhum İhsan Sabancı’nın gayrimeşru kızı Sevilay Sabancı Çınar’ın pay istediği Atlı Köşk davasında sona gelindiği iddia edilmişti. Sabancı Ailesi'nin avukatı Burcu Sırataş, haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

İstinye Atlı Spor Kulübü’nün imar planları kurula takıldı!

Sarıyer İstinye’deki Atlı Spor Kulübü’nün mevcut binalarını ruhsata bağlamak için İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan plan, koruma kurulu engeline takıldı.

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Musa Çiçek İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Türkiye’de yapı sektörünün önde gelen temsilcilerinden biri olan Musa Çiçek İnşaat da, Çiçek Park ve Boliva’nın ardından yeni projeleriyle kente soluk kazandıran firmalar arasında yer alıyor. 

Malatya Yazıhan’a atlı spor kompleksi müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Yazıhan ilçesinde 48 dönüm alanda Atlı Spor Kompleksi projesinin Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması ile ilgili madde kabul edildi.

İstanbul Atlı Spor Kulübü ruhsata kavuştu!

İstinye’deki 60 yıllık İstanbul Atlı Spor Kulübü yeni imar planıyla birlikte ruhsata kavuştu. Yeni planda kulüp, bölgenin görüntüsünü de bozacak

Musa Atlı Haberi

Musa Atlı

Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Atlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Şubat'ta kuruldu. 


Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü gayrimenkul almak satmak ve komisyonculuğunu yapmak.


Akatlı Grup Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Meclis Mahallesi, Teraziler Caddesi, Derviş Sokak,...