20 / 05 / 2024

Musa Çam kimdir

Musa Çam kimdir

Musa Çam 'Kurulması planlanan başka RES var mıdır bunların kamuoyu ile paylaşılması gerekiyor. Kurulacak olan rüzgâr santralinde doğanın tahrip edilecektir takat doğanın ne kadara tahrip edileceğini konusunda kaygı yaşıyoruz' dedi.

Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir?

Genelkurmay Başkanlığına geçici olarak Musa Avsever atandı. Genelkurmay Başkanı Musa Avsever kimdir? İşte detaylar!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat kimdir? İşte Bakan Ömer Bolat'ın hayatı ve biyografisi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 3 Haziran Cumartesi akşamı yeni kabineyi açıkladı. Ticaret Bakanı görevine ise Ömer Bolat'ı atadı. Peki, Öner Bolat kimdir? İşte tüm detaylar...

Yeni Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak kimdir?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi dün akşam açıkladı. Erdoğan yeni Gençlik ve Spor Bakanı'nın Osman Aşkın Bak olduğunu duyurdu. Peki Osman Aşkın Bak kimdir, nereli, kaç dil biliyor?

Ekonomi Eski Bakanı Kemal Derviş yaşamını yitirdi! Kemal Derviş kimdir? Kemal Derviş neden öldü?

2001 krizi sonrası Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı görevini üstlenen Kemal Derviş, 74 yaşında yaşamını yitirdi. Derviş’in bir süredir ABD’de Parkinson rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi.

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Chunyi ZHENG kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

ICBC Turkey Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi / Genel Müdür vekili Chunyi ZHENG kimdir? Kaç yaşında? Chunyi ZHENG  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Chunyi ZHENG'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Chunyi ZHENG'in yaşamına dair merak edilenler.

Musa Levent Ortakçıer Kimdir?

Musa Levent Ortakçıer kimdir? Musa Levent Ortakçıer’in mesleği nedir? Musa Levent Ortakçıer hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Yılmaz Argüden kimdir? Hangi okullardan mezun oldu? Ne iş yapar?

Akkök Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Argüden kimdir? Yılmaz Argüden daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?  Yılmaz Argüden'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Yılmaz Argüden`in yaşamına dair merak edilenler.

Hamdi Akın kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın kimdir? Hamdi Akın daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hamdi Akın  Ne iş yapar? Hamdi Akın  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın  yaşamına dair merak edilenler.

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Oğuz Gündoğdu yaşamını yitirdi! Ünlü deprem uzmanı Oğuz Gündoğdu kimdir? 

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu hayatını kaybetti. Peki Oğuz Gündoğdu kimdir? 

Nihat Zeybekçi 'emlak vergisi muafiyeti' sorusunu yanıtladı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, CHP İzmir Milletvekili Musa Çam'ın emlak vergisi muafiyet uygulamaları hakkında sorduğu soruya yanıt verdi..

Serbest bölgelerde uygulanan emlak vergisi muafiyet sorunu TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, serbest bölgelerde uygulanan emlak vergisi muafiyet sorunu hakkında meclis toplantısında soru sordu..

Musa Çam kimdir Haberi

Musa Çam kimdir

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam' Seferihisar'ın Turgut Köyü'nde 1. derecede doğal s it alanında kurulacak rüzgar santrali için imar planın değiştirildiğini ve konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yaptığı değişiklik ile bölgede 14 megawatt gücünde 7 adet rüzgar türbininden oluşan santralin önü açıldığını söyledi. 

Çam, değiştirilen bu projede Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin ne tür bir yol izleyeceği hakkında bilgilerinin olmadığını ve bunun bir an önce açıklamasını istediğini kaydetti. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'mn yaptığı uygulamada insanların kafasında soru işareti bıraktığım vurgulayan Çam, "Projeyi gerçekleştireceği belirtilen işadamının 17 Aralık 2013 yolsuzluk ve rüşvet soruşturmasında adı geçen işadamları arasında yer alıyor. 

Projenin bu iş adamına vermesinde yolsuzluk süreci mi imkân sağladı? Bakanlığını imar planın değiştirilmesinde hangi gerekçeye dayandırıldığını bilmiyoruz. Bu bölge Sakin Şehir"...