21 / 05 / 2024

Musa Işın özgeçmiş

Musa Işın özgeçmiş

Musa Işın, 19 Şubat 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Ağrı Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ağrı Valisi Musa Işın kimdir? Musa Işın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Musa Işın...

Konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme mi geçiliyor? 

Konut fiyatları ile ilgili tartışmalar devam ederken, Değer Yatırımcısı Furkan Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut piyasasında fiyatı alıcının belirlediği döneme geçildiğini söyledi.

FED faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?

FED'in faiz kararı merakla beklenirken, Ekonomist Tunç Şatıroğlu da resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve "Fed faizi indirirse bu piyasa için iyi mi olur kötü mü olur?" diyerek bu sorunun yanıtını verdi. İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

İstanbul depremi ne kadar gecikirse o kadar büyük olacak! Uzman isim açıkladı: 8'i geçer mi?

Atina Üniversitesi'nde Dinamik Tektonikler ve Uygulamalı Jeoloji dalında profesör olan Yunanistan'ın önde gelen bilim insanlarından Efthymios Lekkas, beklenen İstanbul depremi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki İstanbul depreminin büyüklüğü 8'i geçer mi?

Son dakika: Bugün deprem mi oldu? Az önce sallandık mı? En son deprem nerede oldu? 18 Temmuz 2023!

Kandilli ve AFAD son depremler listesi 18 Temmuz Salı günü için yayınlandı. Peki, az önce deprem mi oldu? Türkiye'de en son nerede, ne zaman, kaç büyüklüğünde deprem oldu? İşte ayrıntılar...

Ev sahipleri tadilat masraflarını öder mi? Kiracılar bu detayı sakın gözden kaçırmayın! 

Kiracılar sık sık 'Zorunlu tadilat masrafları ev sahibine mi ait? Kiracı yaptığı masrafı ev sahibinden alabilir mi?' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Peki ev sahipleri tadilat masraflarını öder mi?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Haluk Görgün evli mi? İşte ayrıntılar...

Elektrikler mi kesilecek? Bugün elektrik mi kesilecek? İşte 20 Haziran Salı elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da bugün elektrikler kesilecek mi? İstanbul’da hangi ilçelerde elektrik kesintisi yaşanacak? İşte 20 Haziran 2023 elektrik kesintisi yaşayacak ilçeler!

Bugün deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? İşte 30 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi deprem listesi!

30 Mayıs Salı günü son deprem listesi yayımlandı. Son yaşanan deprem listesine nereden bakılır? Gün içinde küçük de olsa bir sarsıntı hisseden kişiler, deprem listesini günü güne takip ediyor. İşte 30 Mayıs 2023 Salı Kandilli Rasathanesi son dakika deprem listesi!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

Ev sahibi kendi evine taşınmak için kiracısını çıkarabilir mi? İşte detaylar!

Ev sahipleri, kiracılarını istedikleri zaman evlerinden çıkarılabilir mi? Ev sahipleri, kiracılarını nasıl çıkarabilir? İşte bu benzeri soruların araştırılan yanıtları!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı! Hemen bakın!

Gümüş, yatırımcısını zengin mi edecek? Her tahmini tek tek çıkan İslam Memiş açıkladı... Hemen bakın...

İslam Memiş gram altın için 'Geçmiş olsun' dedi! Yeni zirveyi açıkladı!

Finans analisti İslam Memiş, gram altın için yıl sonu öngörüsünü değiştirerek, yeni zirve beklentisini açıkladı. İslam Memiş, 'bunu yapana geçmiş olsun' diyerek bir de uyarı yaptı.

Fırsat ayağınıza geldi! Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimle satışta! İşte 18 Ocak 2023 fiyat listesi

Bugün indirimli ürün arayan tüketiciler için Xiaomi Mi Robot Süpürge Mop 2 Pro Siyah Migros'ta satışta. Migros'ta robot süpürge yüzde 15'e varan indirimlerle müşterilerinin beğenisine sunuldu.

Musa Işın özgeçmiş Haberi

Musa Işın özgeçmiş

Musa Işın kimdir?

03.08.1968 Kığı doğumludur. 1979 yılında Elazığ Akçakiraz İlkokulunu, 1982 yılında Elazığ Akçakiraz ortaokulunu ve 1985 yılında da Elazığ Lisesini bitirmiştir.


1985 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesini kazanarak kaydını yaptırmıştır. 1989 yılında bu Fakülteden mezun olmuştur. 1990 yılında Kaymakamlık sınavını kazanarak 27.11.1990 tarihinde Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine giriş yapmıştır. 15.06.1990 tarihinden itibaren Erzurum Pazaryolu İlçesinde 45 gün Kaymakam refikliği, bunun akabinde 45 gün Pınarbaşı ve Bünyan İlçelerinde Mülkiye Müfettişliği refakatinde bulunmuştur. 05.09.1991 tarihinden 05.05.1992 tarihine kadar 9 ay Aşkale Kaymakam vekilliğinde bulunmuştur. İçişleri Bakanlığı bünyesinde 4 ay yabancı dil kursundan sonra 22.10.1992 tarihinden 22.06.1993 tarihine kadar 8 ay İngiltere'nin Folkstone ve Bournemouth kentlerinde M.L.S. Kolejinde yabancı dil ve mesleki alanlarda eğitim görmüştür.


Musa IŞIN Yurtdışı...