13 / 05 / 2024

Musa Kamsız

Musa Kamsız

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Kamsız, Ahmet Derik tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan 'da Arnavutköy'de kuruldu.

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Boru Ve Altyapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Musa Eren Ertunç tarafından kuruldu.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Akyüzler Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Musa Akyüz tarafından kuruldu.

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız 1 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Yıldız tarafından kuruldu. 

Musa Çicek İnşaat, 232 markasıyla büyüyor!

İzmir'de hayata geçirdiği projeleriyle adından söz ettiren Musa Çiçek İnşaat, farklı mimari tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Genel Müdür Mehmet Akif Küçük, 2019'da da yeni projelerle İzmir'de faaliyetlerine devam edeceklerini belirtiyor.

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Poyraz Gürbüz İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Emre Gürbüz tarafından kuruldu. 

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Musa Kamsız tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Veysel Eroğlu'ndan Düzce'ye köprü sözü!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ayrıca Düzce'ye de 19 yeni müjde ile geldiğini belirtirken, Kara Hacı Musa Mahallesi içinden geçen dere için 2 yeni köprü yapılması içinde söz verdi.

Musa Çiçek İnşaat İzmir'de projelere devam ediyor!

İzmir'de önemli konut projelerini hayata geçiren Musa Çiçek İnşaat, kentte inşaat sektörüne yeni bir soluk getirdi. Firma, fark yaratan projeleriyle adından söz ettiriyor.

Musa Yılmaz'dan Gebze'ye AVM!

Musa Yılmaz, Gebze'ye dev bir AVM yapacakmış. Musa Yılmaz sosyal medya hesabından şunları yazdı, "Ankara AVM inşaatımız tüm hızıyla sürüyor tüm engellemelere rağmen inşallah seneye Gebze'mizdeki AVM inşaatımıza başlayacağız" dedi.

Musa Çiçek İnşaat'ın yeni projesi: Boliva Bornova!

Musa Çiçek İnşaat, Bayraklı'da gerçekleştireceği yeni projesi ile kentin ilk yapısal çelik konstrüksiyon sistemli yüksek binasını inşa edecek. Son teknolojinin tüm imkanlarını kullanarak farklı konsepte sahip projeyle adından sıkça söz ettirecek

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Kamsız, Ahmet Derik tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 1 Nisan 'da Arnavutköy'de kuruldu.

Musa Aykaç: Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir!

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, projenin TT Arena'nın yanında olmasının Galatasaray taraftarları için büyük anlam ifade ettiğini belirterek, "Aslantepe'de locanız olmayabilir ama rezidansınız olabilir" dedi...

Musa Kamsız Haberi

Musa Kamsız

DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Kamsız, Ahmet Derik tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 1 Nisan'da kuruldu. 


DK İnşaat Malzemeleri Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt, taşeronluk yapmak ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...