28 / 04 / 2024

Musa Kıranlı

Musa Kıranlı

Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı:"Hükümetimiz kentsel dönüşümde teknik eğitim almış, işi mutfağında öğrenmiş olan teknikerlere kentsel dönüşüm projesinde mutlaka sahada görev vermelidir" dedi.

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alesta İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Danışmanlık Tekstil Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kara tarafından kuruldu.

Kiran Yapı Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kiran Yapı Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Musa Kıran tarafından kuruldu.

Okeep Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Okeep Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Musa Soylu tarafından kuruldu.

Makkon Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makkon Yapı İnşaat Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Musa Kıyak tarafından kuruldu.

İstanbul'da Türklere kiralık ev verilmiyor mu? Kiralık evlerde fazla para veren kazanıyor!

İstanbul’da konut kiraları son dönemde fahiş oranlarda arttı. Esenyurt ilçesinde verilen bir konut ilanındaki “Türk müşteri uygun değil” ibaresi, yabancıya kiralık ev konusunu yeniden alevlendirdi. Peki Suriye, Afgan ve İranlıların yoğun olarak yaşadığı Başakşehir bölgesinde son durum ne?

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asm34 Grup Taşımacılık Gayrimenkul Reklam Ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Musa Şeker tarafından kuruldu.

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalaa Danışmanlık Sağlık Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  250 bin  TL sermaye bedeli ile Ahmed Mohammed Baharetha Emad Musa I.H. Imad Jamal    Ahmed tarafından kuruldu.

Ruslar tatil, İranlılar vatandaşlık için Türkiye’den ev alıyor!

Yabancıya konut satışıyla ilgili önemli bilgiler veren Gayrimenkul Brokeri Songül Toprak Özsan, Ruslar'ın tatil, İranlılar'ın ise vatandaşlık için Türkiye’den ev aldığını söyledi.

İranlılar her sene Türkiye’den 3 bini aşkın konut alıyor!

İran parlamentosunun kıdemli üyelerinden Mojtaba Yousefi, 2018-2020 yılları arasında İranlıların Türk vatandaşlığı alabilmek amacıyla Türkiye’den 7 milyar dolarlık gayrimenkul aldığını ifade etti. 

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Asaf Yapı Denetim Limited Şirketi  Arnavutköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Kıranlıoglu tarafından kuruldu.

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lexmark İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Temizlik Gıda Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Musa Demir tarafından kuruldu.

Mmb Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mmb Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baş tarafından kuruldu.

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Moss Çevre Teknolojileri Danışmanlık Ve Servis Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Musa Arasan tarafından kuruldu.

Musa Kıranlı Haberi

Musa Kıranlı

Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi, Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı, her yıl 1-7 Mart günleri arası kutlanan deprem haftası ile ilgili yaptığı açıklamada;"Deprem değil, bina öldürüyor. Hükümetimiz kentsel dönüşümde teknik eğitim almış, işi mutfağında öğrenmiş olan teknikerlere kentsel dönüşüm projesinde mutlaka sahada görev vermelidir" dedi. 


Yurdumuzda ve dünyada binlerce kişinin ölümüyle sonuçlanan doğa olayına karşı bilinçli olmanın alınacak tedbirlerin ilki olduğunu belirten Türkiye Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi, Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı; "Ülkemizin topraklarının %92'sinin deprem bölgesi olması ve geçmiş yıllarda yaşanan büyük can kayıpları ülkemizde deprem haftasının önemini göstermektedir. 


Deprem haftasında yapılan etkinliklerle halkın deprem öncesi, deprem anında ve sonrasında ne şekilde davranması gerektiğine dair bilgiler aktarılmalıdır. 


Deprem Bölgeleri Haritasına göre, yurdumuzun % 92?sinin deprem...