22 / 07 / 2024

Müseyyip Zengin

Müseyyip Zengin

Kıyam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müseyyip Zengin ve Selahhatin Zengin ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 5 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

'Allah mal sahiplerine sabır versin' diyen Mert Başaran: 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir'

Ev sahibi kiracı kavgaları her geçen gün giderek artarken Ekonomist Mert Başaran'dan da yine çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Mert Başaran paylaşımında 'Her mal sahibi zengin her kiracı fakir değildir' ifadelerini kullandı.

Dünyanın en zenginlerinden biri olan Mark Zuckerberg'in gayrimenkulleri çok konuşuluyor! İşte ünlü milyarderin mülkleri!

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan Mark Zuckerberg'in yüzlerce dönümlük arazisi ve o arazilerin üzerinde de ek çok evi var. Ünlü milyarderin Hawaii'deki kıyamet sığınağından göl evine ve devasa malikanelere uzanan mülkleri.

Konutta fiyatlar dolar bazlı düşüyor! Şimdi ev almak için doğru zaman mı?

'Şimdi ev almak için doğru zaman mı? Konut fiyatları düşüyor mu?' sorularının yanıtları sık sık araştırılıyor. Borsa ve Eurobond Yatırımcısı 32,8 bin takipçili Zengin Muallim isimli kullanıcı, konut fiyatlarını değerlendirdi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki fark!

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Ekonomist Mert Başaran şimdi de fakir kafa yapısı ile zengin kafa yapısı arasındaki farkı açıkladı. İşte Mert Başaran'ın o paylaşımı...

Dünyaca ünlü ekonomist yatırımcıları uyardı: Para biriktirenler kesinlikle kaybedecek! Geç olmadan gümüş alın!

Zengin Baba Yoksul Baba (Rich Dad Poor Dad) adlı kişisel finans kitabının yazarı Robert Kiyosaki, yatırımcıları değerli metallere yatırım yapmaları konusunda uyardı.

2040 yılının en zengin ülkesi hangisi? 2040'ın en zengin 20 ekonomisi açıklandı, listede Türkiye var mı? 

2040 senesinde dünyanın en zengin ülkeleri ve en büyük ekonomileri olacak ülkeler kaydedildi. Yapılan değerlendirme ile 2040 senesinin en büyük 20 ekonomisi açıklandı. Açıklanan listede Türkiye de var. 

Arsa, konut ve borsa yatırımcıları kırmızı kodla uyarıldı! Bu yatırım aracı kısa sürede zengin eder!

Yatırımcılar, yatırım tercihlerini arsa, konut ve borsadan yana yapmaya devam ediyor. Peki hangi yatırım aracı kısa sürede kazandırır? Borsa yorumcusu yatırımcıları kırmızı kodla uyardı. İşte en kısa sürede zengin edecek o yatırım aracı...

Dünyanın en zengin beş iş insanı 2020 yılından beri servetlerini ikiye katladı!

İngiliz uluslararası insani yardım kuruluşu Oxfam, dünyanın en zengin beş iş insanının 2020 yılından beri servetlerini iki katından fazla artırdığını, buna karşılık 5 milyar insanın daha da yoksullaştığını belirtti.

Buna zengin meyvesi diyorlar ama siz aldırmayın. Bunu toprağına eken çiftçi de zengin oluyor. İşte fiyatı

Tarım ürünlerine ilgi arttı. Çiftçiler hangi ürünlerini ekeceğini araştırmaya başladı. Zengin meyvesi denilen bir meyve de çiftçilere hayli para kazandırıyor.

Gelir dağılımında adalet terazisi iyice şaştı! Zengin ‘daha zengin’, fakir ‘daha fakir’ oldu!

Hayat pahalılığı, dargelirli vatandaşları vurdukça vuruyor. Vatandaşlar, her geçen gün zorlaşan hayat şartları nedeniyle en temel ihtiyaçlarını bile karşılamakta zorlanırken, gelir dağılımındaki adaletsizlik de iyice bozuldu.

Ünlü altın yatırımcısının herkesi şaşırtan yorumu! Tüm paramı...

Altın ücretlerinde meydana gelen ani çıkış ve çıkışlar ile beraber ünlü ekonomistlerden açıklamalar gündemdeki yerini alıyor. Dünyanın en zengin adamı popülaritesine sahip Robert Kiyosaki'den altın yorumu geldi. Altın ücretlerine dair yaptığı açıklamalar ile beraber yatırım dünyasını sarsan en zengi

İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyardı! Bu yatırım aracı sizi zengin edecek!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş elinde parası olan yatırımcıları uyararak zengin edecek yatırım aracını açıkladı. Buna yatırım yapan kazanacak!

Müseyyip Zengin Haberi

Müseyyip Zengin

Kıyam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müseyyip Zengin ve Selahhatin Zengin ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 5 Kasım'da Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi'nde kuruldu. 


Kıyam İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT SEKTÖRÜ İLE İLGİLİ AMAÇ VE KONU 1-)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. 2-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve...