07 / 05 / 2024

musfata kürkan

musfata kürkan

TMSF, Basmane Çukuru olarak bilinen Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin muhammen bedelini 90 milyon dolara düşürdü. Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, 3 Aralık 2014'te yapılacak olan ihaleye gireceklerini açıkladı

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

No 724 Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da 5.000.000,00  TL sermaye bedeli ile Gürkan Özdemir ve Murat Ateş ortaklığı ile kuruldu.

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkan İç Mimarlık Tasarım Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de kuruldu.

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delmar Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Deniz Gürkan tarafından kuruldu.

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi Kuruldu!

Zenit Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da Mücahit Pehlivan ve Akif Gürkan Fırat ortaklığında tarafından kuruldu.

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Trio Gm Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy’de 12 bin TL sermaye bedeli ile Güray    Yılmaz, Gürkan Sururi Köse , Sibel Ayşe Dilişen tarafından kuruldu.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gems Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıkyö'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Kutluakdoğan ve Murat Özülkü ortaklığında kuruldu.

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Dekorasyon Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Göner tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul’un yeni planlarına tepki!

Kanal İstanbul’un çevre düzeni planlarında bir kez daha değişiklik yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün söz konusu değişiklik hakkında değerlendirme yaptı. 

musfata kürkan Haberi

musfata kürkan


İzmir'in merkezinde yıllardır temeli kazılmış halde bekletildiği için kamuoyunda Basmane Çukuru diye anılan Ege Dünya Ticaret Merkezi'nin yeni ihalesi 3 Aralık 2014'te yapılacak. 9 Eylül'de yapılan ilk ihalede kimse teklif vermeyince Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), muhammen bedeli 27 milyon dolar indirerek 117 milyon dolardan 90 milyon dolara düşürdü. Bedelde indirime gidilince, önceki ihaleye teklif vermeyen Mesut Sancak, Rıza Akça ve Mustafa Kürkan'ın oluşturduğu konsorsiyum, 3 Aralık'taki ihaleye girebileceklerini açıkladı. 


Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, konsorsiyumun önümüzdeki günlerde karar vereceğini belirterek, "Mevcut alanla ilgili oluşturduğumuz bir konsorsiyum var. İhaleye girme kararını ortaklarımızla görüştükten soma vereceğiz. Şu tabloya bakıldığında ihaleye girerek talip olma düşüncesindeyiz. 

Önümüzdeki 15-20 gün neyi gösterir bilemiyorum. Şartlara ve ihale detaylarına bakılacak" dedi. 


BEDEL NORMAL SEVİYEDE 


Muhammen bedeldeki indirime ilişkin...