02 / 05 / 2024

Müsiad Fuarında ilgi gören şirketler

Müsiad Fuarında ilgi gören şirketler

İttifak Holding, MÜSİAD Fuarında yabancı işadamlarının akınına uğradı. İttifak Holding Başkan Vekili Tahir Atila, "Bu fuarlara başından beri katılıyoruz. Hepsinden önemli geri dönüşler elde ettik" dedi

43. Yapı Fuarı'nda Workindo'ya yoğun ilgi!

İnşaat sektörünün online pazaryeri ve kariyer platformu olan Workindocom, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Yapı Fuarı’nda yoğun ilgi gördü.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

Kar Group, MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'na katılacak!

Kar Group, Almanya’da düzenlenecek olan MÜSİA Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı'nda gurbetçilerin karşısına çıkacak. Grup, 'Edonia Garden' projesini ve Kar Group bünyesinde yer alan diğer iştiraklerinin ürünlerini tanıtacak.

Şahinbey Belediyesi konutlarıyla emlak fuarında ilgi gördü!

Şahinbey Belediyesinin, konut projeleriyle kentte düzenlenen Gaziantep Emlak, Konut Projeleri ve Finansman Fuarı’nda yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

Beyoğlu, MIPIM 2018 Fuarı'nda ilgi odağı oldu!

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (BIG), 25 yatırımcı ve 25 proje ile MIPIM 2018 Fuarı'na damga vurdu. Beyoğlu’nun Galataport, Haliçport, Taksim 360, Okmeydanı, Piyalepaşa İstanbul ve Örnektepe projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

Çukurova Gayrimenkul'e Adana İnşaat Fuarı’nda yoğun ilgi!

SON Grup şirketlerinden Çukurova Gayrimenkul, 15-18 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılan Adana İnşaat 2018 Fuarı’nda ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

By Oktayöz İnşaat Emlak Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

By Oktayöz İnşaat, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projeleri olan Essenora ve GOP Plevne ile 23-26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleşen CNR Emlak Fuarı’nda stant açtı.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

Gümüş Panorama projesi Emlak Fuarı'nda tanıtıldı!

Uçar Grup son projesi Gümüş Panorama’yı Emlak 2016 Fuarı’nda görücüye çıkardı. 991 konut, 97 ticari ünite ile Esenyurt’a değer kazandıracak projenin tanıtımına başlandı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Eminevim, Müsiad Expo’da!

Bugüne kadar yaptığı ev ve otomobil teslimatları ile 95 bin kişiye ulaşan Eminevim yeni projeleri ve hedefleriyle Müsiad Expo Fuarında yerini aldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Melih Gökçek’inde ziyaret ettiği standa ilgi yoğundu.

Müsiad Fuarında ilgi gören şirketler Haberi

Müsiad Fuarında ilgi gören şirketler

CNR Expo Center'da düzenlenen 15'inci MÜSİAD Uluslararası Fuarı'na katılan yerli ve yabancı binlerce ziyaretçi, ittifak Holding'in standına yoğun ilgi gösterdi. 100'ün üzerinde ülkeden yaklaşık 7 bin yabancı ve l binlerce Türk iş adamının katıldığı 15'inci Uluslararası MÜSİAD Fuarfndaki İttifak Holding standı büyük ilgi gördü. Perakende, gıda, inşaat, makine, tarım hayvancılık gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren ve bugüne kadar ürünlerini 120'den fazla ülkeye ulaştırmış olan İttifak Holding, son yılların en büyük iş buluşmasında ilişki ve ticaret bağlantılarını geliştirme fırsatı buldu. 


BUĞDAY RUŞEYMİ İLGİ ÇEKTİ!

İttifak Holding, her iki yılda bir düzenlenen ve dünya ekonomisinin kalbi olarak görülen MÜSİAD Fuarında, bu yıl ağırlıklı olarak gıda ve makine sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren iştirakleri ile yer aldı. 


Misafirlerini fuarın 4'üncü holünde ağırlayan İttifak, misafirlerine Selva Gıda'nın...