21 / 05 / 2024

müsiad sinop şubesi naip olpak açılışı

müsiad sinop şubesi naip olpak açılışı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, MÜSİAD Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katılmak için geldiği Sinop'ta, Vali Yavuz Selim Köşger ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamlarında ziyaret etti...

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Fani Gayrimenkul Ve Yatırım Limited Şirketi Şubesi Başakşehir’de 50 bin sermaye bedeli ile Yasin Uslu tarafından açıldı.

MÜSİAD, Adana OSB'nin yanında Orta Ölçekli Sanayi Sitesi kuruyor!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adana Şubesi, şehir içindeki küçük ve orta ölçekli işletmelerin, altyapı ve donanım olarak daha sağlıklı ortamlarda üretim yapabilmeleri için ‘Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’ projesini hayata geçirecek.

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi açıldı!

Vega Hereko Enerji Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kömürcüoda Şubesi bugün Şile'de 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Göğen ve Osman Özenç ortaklığında açıldı.

Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'nin restorasyonu 2 yılda tamamlanacak!

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Sinop Tarihi Cezaevi ve Müzesi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceledi. Maviş, restorasyon çalışmasının 2 yılda tamamlanmasının hedeflendiğini söyledi.

MÜSİAD Bosna Hersek'te şube açtı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneğinin (MÜSİAD) Bosna Hersek Şubesi, başkent Saraybosna'da açıldı...

MÜSİAD Hessen İnşaat ve Emlak Fuarı Almanya'da başladı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), Hessen Şubesi tarafından Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen inşaat ve emlak fuarının ikincisi başladı.

BOSS4 Gayrimenkul MÜSİAD Hessen Fuarı'na katılacak!

BOSS4 Gayrimenkul, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından Almanya’nın Frankfurt kentinde 13-14 Nisan 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Müsiad Hessen Fuarı'na katılacak.

MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnşaat Sektör Kurulu tarafından, Mardin Şubesi ev sahipliğinde yapılacak olan MÜSİAD Türkiye İstişare Toplantısı 8 Aralık'ta gerçekleştirilecek. 

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi açıldı!

Vakıf Katılım'ın Ordu şubesi düzenlenen törenle açıldı. Ordu Valisi Seddar Yavuz, Vakıf Katılım'ın açılışında konuştu.

Sinop Dokuzoğlu Stadı'nın yıkımı tamamlanıyor!

AK Parti Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Sinop Dokuzoğlu Stadyumu inşaat alanında incelemelerde bulundu. Maviş, 10 bin kişilik bir stadı Sinop’a kazandırdıklarını açıkladı.

MÜSİAD Ankara’da toplandı! 

MÜSİAD Ankara’da düzenlenen bilgilendirme toplantılarının bu haftaki konuğu Türk Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım oldu. 

MÜSİAD İzmir'den imar barışı toplantısı!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi, “imar barışı” toplantısı düzenledi. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Selahattin Varan, sektör temsilcilerinin sorularını yanıtladı.

Vakıf Katılım'ın Yalova şubesi açıldı!

Vakıf Katılım Yalova Rüstempaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'ndeki şubesini açtı. Vakıf Katılım Genel Müdürü Göktaş, "Türkiye'nin farklı noktalarında 100 şubeye ulaşıp, bin 200 çalışanı istihdam etmeyi hedefliyoruz" açıklamasında bulundu.

müsiad sinop şubesi naip olpak açılışı Haberi

müsiad sinop şubesi naip olpak açılışı


Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Ülkemizde, hangi koşullar altında ve hangi bedelleri ödeyerek huzur, güven ve istikrar ortamını oluşturduğumuzu unutmamalıyız. Bunun için çalışan herkese, başta hükümetimiz olmak üzere, yürekten teşekkür ediyoruz" dedi.


Olpak, MÜSİAD Sinop Temsilciliğinin açılış törenine katılmak için geldiği Sinop'ta, Vali Yavuz Selim Köşger ile Belediye Başkanı Baki Ergül'ü makamlarında ziyaret etti. Ardından Sinop E Tipi Kapalı Cezaevinde mahkumların çalışmalarından oluşan el ürünleri ve resim sergisinin açılışına katılan Olpak'a, mahkumların hazırladığı MÜSİAD Genel Merkezi'nin maketi ve yağlı boya portresi hediye edildi.


İl temsilciliğinin açılışının ardından Ahmet Muhip Dıranas Uygulama Otelindeki gala programında konuşan Olpak, İstanbul merkezli operasyona değinerek, "Yolsuzluk iddiaları sebebiyle, 17 Aralık tarihinde başlatılan soruşturmayla oluşan ortamı, adli boyutunu ayrı tutarak, ülke ekonomimize...