20 / 05 / 2024

Müslim Okutan

Müslim Okutan

SRD Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müslim Okutan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, 1.Caddesi'nde kuruldu.

Trabzon’un mimari eksiklikleri masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslim Hamzaçebi Trabzon’un mimarı eksikliklerini masaya yatırdı. Hamzaçebi açıklamasında Trabzon’un tarihi dokusunu koruyan binalar yapılmadığını, bu yapılmadığı gibi olan tarihi dokunun da korunmadığını söyledi.

Famart Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Famart Yapı Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdül Müslim Kurkutata tarafından kuruldu.

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Art Royal Turizm Otelcilik İnşaat Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Mümin Kopuz, Müslim Kopuz ve Umutcan Ateş ortaklığında kuruldu. 

Karaca Vantuz V8 süpürge alana Vantuz Slim dikey süpürge hediye! İşte 6 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Anneler Günü için gerim sayım başladı. Karaca'da bu özel güne dair indirimler ve birbirinden özel kampanyalarda başlatıldı. Bu kampanyalardan en dikkat çekeni ise Vantuz V8 süpürge alana Vantuz Slim dikey süpürge hediyesi oldu. İşte kampanyaya dair tüm detaylar..

Bemist Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bemist Mühendislik Limited Şirketi Üsküdar’da 210 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kopuz Ramazan Barış Ekinci Soner Yeşilyurt ve Tufan Üçüncü tarafından kuruldu.

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fark Geri Dönüşüm Demir Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kutbay tarafından kuruldu. 

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avalon Mimarlık Mühendislik ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile bugün Fatma Okutan tarafından kuruldu.

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Zvez Cevahir Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Müslim Kahvecioğlu tarafından kuruldu. 

Hendese Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hendese Danışmanlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Müslüm Tokcan ve Mahmut Okutan ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 25 bin TL!

İstanbul'da 497'si Müslüman 67'si gayri müslim olmak üzere 564 mezarlık mevcut. Zincirlikuyu'da, yeni cenaze için mezar yeri 6 bin, hayatta olanlar için boş mezar ise 25 bin TL'ye tahsis ediliyor.

Oka Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Oka Yapı Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Özgür Kayalı, Onur Ulaş Kayalı ve Serdar Okutan ortaklığında kuruldu. 

Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

 Kavis Yapı Mimarlık Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Engin Maniş ve Abdül Müslim Kurkutata ortaklığında kuruldu.

1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyeti meclis gündeminde!

Bağımsız Isparta Milletvekili Nuri Okutan, 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yapım maliyetlerine ilişkin olarak soru önergesi hazırladı. Okutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Müslim Okutan Haberi

Müslim Okutan

SRD Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Müslim Okutan tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Mart'ta Başakşehir, Bahçeşehir 2.Kısım Mahallesi, 1.Caddesi'nde kuruldu.  


SRD Mühendislik İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...