02 / 05 / 2024

Müslüm Deveci eğitimleri

Müslüm Deveci eğitimleri

35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, sektörde bilgili, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirerek, sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti vermeyi amaçlıyor.

İstanbul Valiliği açıkladı! Kış lastiği zorunluluğu bu yıl için 25 Kasım 2023'e çekildi

İstanbul Valiliği tarafından daha önce duyurusu gerçekleştirilen açıklama kapsamında, 1 Aralık'ta ticari araçlar için başlayacak kış lastiği zorunluluğunun 25 Kasım 2023'e çekildiğini kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Son dakika: Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre Aydın-Denizli Otoyolu'nun 80 kilometrelik bölümü trafiğe cuma açılacak.

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı`ndan havalara uçuran son dakika müjdesi! E-devlet'ten tek tıkla başvuran 7.500 TL alacak!

Aile Bakanlığı PTT aracılığıyla 7500 TL kış yardımı yapacak. E-devlet, bu sabah dar gelirli ve ihtiyaç sahiplerinin başvurularını kabul etmeye başladı.

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

Aile Bakanlığı’ndan son dakika müjdesi! Evinde eşyası olmayanlara 5 bin TL eşya parası verilecek! Bu parayı hemen alın!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak ve maddi konularda mağduriyet yaşamalarını engellemek için sağladığı desteklerden barınma yardımı ve eşya desteği olarak 5 bin lira TL ödeme yapıyor.

PTT'den nefes kesecek müjde! E-devlet'ten başvuruna 1.500 TL para verilecek! Hemen koşun, sakın kaçırmayın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelere çeşitli konularda nakit yardımları sağlamaktadır. Aile Bakanlığı'ndan vatandaşların içini rahatlatacak bir müjde geldi! Bakanlıktan yardıma muhtaç ailelere müjde gibi müjde geldi.

Çeyiz düzecekler müjde! A101'e çatal bıçak seti, koltuk takımı, beyaz eşya geliyor! A101 19 Ocak 2023 fiyat listesi

A101 19 Ocak Perşembe aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Çeyiz düzecekler müjde! A101'e çatal bıçak seti, koltuk takımı...A101 kataloğu 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Annelere müjde! E-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi kapıyor! Hemen siz de bir bakın!

Yeni doğum yapan annelere müjde! E-Devlet'ten başvuran 600 TL'yi kapıyor... Hemen siz de bu detaylara bir bakın...

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Beyaz eşyada taksit sayısı artacak mı?

Sosyal konut hamlesinde tanınan kontenjanın tamamlayıcı olması için gençlere beyaz eşyada uzun taksit imkanı tanınması gerektiğini söyleyen BEYPER Başkanı Ali Yıldız, beyaz eşya taksitlerinin 12- 24 aya çıkarılmasını istedi. Peki taksit sayısı artacak mı? Beyaz eşyada taksit sayısı şu an kaç?

Eğitim ödeneği yattı mı? Öğretmen eğitim öğretim ödeneği ne kadardır? İşte detaylar!

Eğitim ödeneğine dair pek çok soru sorulmaktadır. Onlardan biri de “Eğitim ödeneği yattı mı?” işte detaylar!

Gümüş düşüşe geçti! Gümüşün gramı bugün ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Gümüş, yatırımcılar ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcıların son zamanlarda gümüşe olan talepleri artarken gümüş fiyatları da atak yaptı. Peki gümüşün gramı bugün ne kadar? Gümüş bugün ne kadar? İşte 19 Nisan 2022 gümüş fiyatı...

Müslüm Deveci eğitimleri Haberi

Müslüm Deveci eğitimleri

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Emlak Danışmanlığı Kursu’nu Türkiye’de ilk ve tek uzaktan (online) eğitim ile veren REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, eğitimci geçmişiyle dikkat çekiyor. Teknik altyapı ve otomasyon hizmetlerini de kendi bünyelerinde verdiklerini belirten REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, şunları söyledi: “Girişimcilerin başarısı için olmazsa olmazımız ‘eğitim’. MEB onaylı eğitimlerimizin dışında uluslararası standartlarda özel eğitimlerimiz de var. Ofis içi 4 farklı tipte paylaşım modelimiz bulunuyor, bu da diğer önemli özelliklerimizden birisi. Burada bilgi, beceri ve yapılan işleme göre kazanç oranı artacak. Ofis kurulum, süreç yönetim, danışmanlık ve IT desteğimizin yanı sıra franchiseelerımızla sık sık bir araya gelip etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca elde edilen cirodan herhangi bir pay alınmayacak.”

1 Ekim’e Kadar Fiyat Avantajı

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu...