05 / 05 / 2024

Muşta 425 kilometre asfalt döküldü

Muşta 425 kilometre asfalt döküldü

Muş İl Genel Başkanı Ömer Çetinkaya, bu yıl 425 kilometre asfalt ve 400 kilometre stabilizenin yapıldığını belirterek, “Bu yıl hizmet yılı oldu” dedi.

İki şehirde 10 arsa satılacak!

Gaziantep ve Muş'ta yer alan 10 adet arsa satışa çıkarıldı. Satış ihaleleri 7 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak.

100 bin taşeron işçiye kadro geliyor mu? Taşeronlara torba yasa müjdesi! Son dakika! 

Meclis'ten geçen geçici işçi düzenlemesi sonrasında taşerona kadro düzenlemesinin de 2. torba yasada yer alacağı gündeme geldi. İşte konuya ilişkin son dakika gelişmeleri...

Pendik'te yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle arsa satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Pendik Belediyesi, İstanbul ili, Pendik ilçesi, Kurtdoğmuş Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25'i peşin, kalanı 3 taksitle satıyor. Peki Pendik Kurtdoğmuş'ta yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Maaşlara dolar darbesi! Asgari ücret 10 günde 367 dolara geriledi!

Son günlerde döviz kurunda artış yaşanmaya başladı. 28 Mayıs’ta 425 dolar seviyesinde olan asgari ücret, kurdaki artışla 10 günde 367 dolara geriledi.

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

O ilimizde çok sayıda dükkan ve dubleks daire satılıyor! Dizlerinizi dövmemek için acele davranın!

Çok sayıda dükkan ve dubleks dairenin satışa çıkarıldığı belirtildi. Muş'ta daire, dubleks daire ve dükkanlar (47 adet) açık artırma ile satışa çıkıyor.

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

Muş'ta 4 bin 55 metrekarelik arsa satılıyor!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Muş Merkez'de yer alan bir adet arsayı satışa çıkardı. İşte satış ihalesinin tüm detayları...

Milli Emlak o ilde konut imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği yeni ihale ilanlarını hız kesmeden yayımlamaya devam ediyor. Son Yayımlanan ihale ilanlarına göre, Milli Emlak Muş'ta da konut imarlı arsa satıyor.

6 soruda TOKİ Muş Sosyal Konut Projesi 2022! Muş ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi için müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Muş'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Muş Sosyal Konut projesi detayları...

Muş'ta 40.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 40 milyon 174 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Muşta 425 kilometre asfalt döküldü Haberi

Muşta 425 kilometre asfalt döküldü

2015 yılı yatırım programı kapsamında köy yollarına çok ciddi bir şekilde ağırlık verdiklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Ömer Çetinkaya, “İl Genel Meclisi olarak, yatırım programımızı hazırlarken tamamen ihtiyaç ve aciliyet durumuna göre hazırladık. Bu doğrultuda öncelik verilen ve yolda sıkıntı çeken köylerimizden başlandı. Biz bu yatırım programını hazırlarken her bölgeden meclis üyelerimizin sıkıntıları aktarması ile bir plan çıkardık. Buna göre bu yıl 191 kilometre 1. kat, 235 kilometre 2. kat olmak üzere toplam 425 kilometre sadece asfalt çalışması yapılmıştır. Halen çalışmalar devam ediyor. Bu gerçekten çok önemli bir aşamadır. Yani Muş tarihinde ilk defa bu kadar düzenli ve başarılı bir çalışma yapıldığını göstermektedir” dedi.


Köy yollarında asfalttın yanında sadece 400 kilometre stabilize yol çalışmasının yapıldığını kaydeden Çetinkaya, “İl Genel...