01 / 07 / 2024

muşta şiddetli soğuklar

muşta şiddetli soğuklar

Muş'da Şiddetli soğuklara karşı önlem için önce internetten araştırma yaptığını söyleyen 45 yaşındaki beş çocuk babası Hüseyin Arme, çözümü ailece oturdukları binayı naylonla kaplamakta buldu...

100 bin taşeron işçiye kadro geliyor mu? Taşeronlara torba yasa müjdesi! Son dakika! 

Meclis'ten geçen geçici işçi düzenlemesi sonrasında taşerona kadro düzenlemesinin de 2. torba yasada yer alacağı gündeme geldi. İşte konuya ilişkin son dakika gelişmeleri...

Valilikten son dakika açıklaması! Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Ordu ve Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Son dönemlerde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle, Muş ve birçok ilde veli ve öğrencilerin merakla sorduğu "okullar tatil mi?" sorusu gündeme geldi. Peki, Yarın okullar tatil mi? 31 Mart Cuma Muş'ta okul var mı, tatil mi oldu?

Muş'ta imar planına deprem düzenlemesine başlanıldı! İşte detaylar!

Muş’ta imar planında değişikliğe gidildi. Konuya dair Muş Belediye Başkanı Feyat Asya açıklamada bulundu. İşte detaylar!

Yatırımcılar elinizi çabuk tutun! KDV’siz Muş'ta 19 arsa 57 bin TL’den satışta! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Yatırımcıları sevindiren bir haber de Muş'tan geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ tarafından il merkezindeki 19 arsa 57 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıktı! 27 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın! İşte detaylar…

Muş İlk Evim TOKİ kuraları çekildi! Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut hamlesi olarak lanse edilen "İlk Evim, İlk İş Yerim Projesi" kapsamında Muş'ta hayata geçirilecek olan konutların kuraları çekildi. Muş TOKİ kura sonucu 17.11.2022...

Muş'ta 4 bin 55 metrekarelik arsa satılıyor!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Muş Merkez'de yer alan bir adet arsayı satışa çıkardı. İşte satış ihalesinin tüm detayları...

6 soruda TOKİ Muş Sosyal Konut Projesi 2022! Muş ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?    

Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, heyecanla beklenen yüzyılın projesi için müjdeyi verdi! Cumhurbaşkanı, TOKİ ucuz konut projesinin ayrıntılarını vatandaşlara duyurdu. Peki, TOKİ 2022 Muş'ta kaç konut inşa edilecek? İşte TOKİ 2022 Muş Sosyal Konut projesi detayları...

Muş'ta 40.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez Kültür Mahallesi'nde yer alan arsayı 40 milyon 174 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Muş'ta 55.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de 55.6 milyon TL bedelle kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Gündoğmuş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Antalya İli, Gündoğmuş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31502 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Muş'ta 50.4 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş'ta yer alan 2 adet gayrimenkulü 50 milyon 376 bin 882 TL bedelle satışa çıkardı. 

Muş'ta 14.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Muş İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Muş Merkez'de yer alan gayrimenkulü 14 milyon 601 bin 884 TL bedelle satışa çıkardı.

muşta şiddetli soğuklar Haberi

muşta şiddetli soğuklar

Muş'ta Sibirya soğuklarından korunmak isteyen Hüseyin Arme, akrabalarıyla birlikte yaşadıkları beş katlı apartmanın üç katını naylonla kapladı.


Şiddetli soğuklara karşı önlem için önce internetten araştırma yaptığını söyleyen 45 yaşındaki beş çocuk babası Hüseyin Arme, çözümü ailece oturdukları binayı naylonla kaplamakta buldu.


Karşıyaka Mahallesi’ndeki apartmanda babası, çocukları ve kardeşleriyle yaşadıklarını kaydeden Arme, "Binayı tek parça naylonla tamamen kaplamak istedik. Ancak 12 metre genişliğinde 40 metre boyunda naylon bulabildik. Bu nedenle apartamının alttan üç katını naylonla kaplayabildik. Bu işlemi yaptıktan sonra evimiz ısınmaya başladı. Yüzde 30 yakıt tasarrufu elde ettik. Naylonun rüzgardan yırtılmaması için de demir çubuklarla güçlendirdik. Tek parça bir naylon bulabilirsek binayı tümüyle naylonla giydiriceğiz" diye konuştu. 



Hürriyet...