14 / 05 / 2024

Mustafa Acar müzayedeleri

Mustafa Acar müzayedeleri

Türkiye Gayrimenkul Sektörü Satış Ağları başlıklı panele konuşmacı olarak davet edilen, Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, Eskidji markası nın oluşum ve gelişim süreçlerini anlattı...

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Evon Enerji Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından kuruldu.

Kiracıya karne geliyor! Ev sahibi kötü sürprizlerle karşılaşmayacak

Son dönemde kiracılarla ev sahipleri arasında yaşanan sorunlar adliyelerde dosyaları artırdı. İnteraktif Kredi Kurucu Ortağı Mustafa Gümüş, iki taraf arasında güven ilişkisini güçlendirmek için Kira Raporu hazırladıklarını belirterek bu raporun kiracı ve ev sahibine önemli katkısı olacağını söyledi.

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Forminds Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaşar, Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Sami Aktaş ortaklığında kuruldu.

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Eskidji Müzayedecilik Ticaret İthalat İhracat Anonim Şirketi Şişli Şubesi 44 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Acar tarafından açıldı.

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girift Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Umut Şahin, Mustafa Asım Sarı ve Mustafa Yaşar ortaklığında kuruldu.

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gümüşler Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gümüş tarafından kuruldu.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşüme Mustafa Çiçek bakışı: Bağdat Caddesi dönüşümün merkezi!

Tecrübesinin getirdiği dinamizm ve yeniliklere açık bakış açısıyla mimaride farklılıklar yaratan Mustafa Çiçek, kentsel dönüşümün önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hrm İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yalım tarafından kuruldu.

Mustafa Varank: Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, sonuç odaklı ekonomi politikalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyleyerek, "Türkiye'nin güvenli liman olduğunu tüm dünyaya bir kez daha kanıtlayacağız" dedi.

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Mustafa Şentop'tan MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi açıklaması!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Marmara Üniversitesi Prof. Dr. Asaf Ataseven Hastanesi'nin Açılış Töreni'nde MÜ Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi'ne ilişkin konuştu. Şentop, 2 bin 450 dönüm arazi üzerine inşa edilen muhteşem bir ilim merkezinin gerçekleştirileceğini belirtti...

Mustafa Acar müzayedeleri Haberi

Mustafa Acar müzayedeleri

Türkiye'nin önde gelen konut projelerinin sergilendiği CNR Emlak 2013 Fuarı kapsamında, 6 Aralık cuma günü, moderatörlüğünü Reidin Genel Müdürü Mete Varas'ın yaptığı, “Türkiye Gayrimenkul Sektörü Satış Ağları” başlıklı panele konuşmacı olarak davet edilen, Eskidji Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Acar, Eskidji markasının oluşum ve gelişim süreçlerini anlattı.


“ANAYASAMIZ; GÜVEN VE DÜRÜSTLÜK”


Şirket anayasasının "güven ve dürüstlük" olduğunun altını çizen Acar, "Bugün Eskidji markasının bilinirliği ve güvenilirliği, dün alınan güven ve dürüstlük ilkesinden kaynaklanıyor. Müzayedecilikten gayrimenkul alanına geçişte, 'bölge ortakları' diye nitelendirdiğimiz acentalarımızla sektöre farklı bir pazarlama anlayışı getirdik. Bu sistem sayesinde gelişerek, çoğaldık" diye konuştu.


Gayrimenkul ve müzayedecilik birbirini tamamlıyor'


Gayrimenkul ve müzayedeciliğin iki farklı hizmet alanı gibi gözüktüğünü hatırlatan Genel Müdür Mustafa Acar, "Eskidji Müzayedecilik ve Eskidji Gayrimenkul aslında bu iki hizmet alanını...