29 / 04 / 2024

Mustafa Akın

Mustafa Akın

Kondu Yapı İnşaat Makina Bilgisayar Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfü Akın ve Mustafa Akın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..

Mustafa Ak: Keçiören’de ulaşım çözülürse her şey çözülür!

Keçiören’in en büyük probleminin ulaşım olduğunu belirten Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Ulaşımı çözdüğümüz zaman diğer problemlerin çözümü de arkasından gelecektir” dedi. İşte Başkan Ak'ın açıklamaları...

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

Mustafa Akıncı kimdir?

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 4. Cumhurbaşkanı seçilen Mustafa Akıncı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mimarlık Fakültesi mezun oldu. İşte KKTC'nin yeni Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın özgeçmişi...

Kapadokya turist akınına uğradı!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya turist akınına uğradı. Yüzde yüz doluluk oranının yakalandığı, peri bacaları ile ünlü bölgedeki müze ve ören yerleri girişlerinde turistler uzun kuyruklar oluşturdu.

Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı.

Rodos, bayram nedeniyle Türk tatilcilerin akınına uğruyor!

Bayram tatili kısa olmasına rağmen çok sayıda tatilci, Yunan adalarına gitmeye başladı. Kanuni Sultan Süleyman'ın yaklaşık 500 yıl önce Marmaris'ten başlattığı seferle fethettiği Rodos, Türk tatilcilerin akınına uğradı...

Rusya'da dünyanın en uzun asma köprüsü ziyaretçi akınına uğruyor!

Rusya'nın ünlü turistik bölgesi Krasnaya Polyana Vadisi'nde dünyanın en uzun asma üst geçidi ziyaretçi akınına uğruyor. Ortalama 450 metre yükseklikteki yaya geçidinin uzunluğu tam olarak 1 kilometre...

Emlakdays'14'e yabancı yatırımcı akını!

Emlak Konut GYO' nun 22- 23 Eylül arasında düzenlediği Emlakdays' 14, yabancı yatırımcılar tarafından büyük ilgi gördü. İki gün süren etkinliğe yerli yabancı yatırımcılar akın etti...

Muğla'da vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti!

Hava sıcaklığının 30 derece ölçüldüğü Muğla ve ilçelerinde, vatandaşlar ve turistler deniz kenarlarına akın etti. Muğla ve ilçelerinde etkili olan sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve turistler plajlarda serinlemeye çalıştı.

Tuz Gölü'ne turist akını!

Ankara, Aksaray ve Konya'nın ortasında yer alan Tuz Gölü, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Şereflikoçhisar sınırındaki gölde ayakkabılarını çıkararak yürüyen yerli ve yabancı turistler, bol bol hatıra fotoğrafı çektiriyor.

Akın Adıgüzel: Balıkesir depreme hazırlıklı olmalı!

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Mustafa Akın Haberi

Mustafa Akın

Kondu Yapı İnşaat Makina Bilgisayar Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Lütfü Akın ve Mustafa Akın ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.


Kondu Yapı İnşaat Makina Bilgisayar Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2)Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3) Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...