29 / 04 / 2024

mustafa aşık

mustafa aşık

Aşık bu göreve gelmeden önce iki yıl boyunca HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Birikim Yönetimi, Satış ve Sermaye Piyasaları Aracılık Hizmetleri Kıdemli Yöneticisi olarak görev yaptı.

Türk girişimciler Moskova’da butik otel açtı!

Türk girişimciler Mustafa Aşık ve Deniz Ceyhan, Rusya’nın başkenti Moskova’da Vnukova havalimanına yakın bir bölgede Topkapı Butik Otel’i açtı. Türk aşçının özel menü hazırladığı otelde kahvaltı dahil konaklama 200 dolar...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Mustafa Şeref Kısacık: Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı avukat Mustafa Şeref Kısacık Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği tarafından gerçekleştirilen çalıştayda önemli açıklamalar yaptı. Kısacık, "Kat Mülkiyeti Kanunu yeniden yazılmalı" dedi.

Tokat Mustafa Ağa Hamamı restorasyon işi ihalesi 10 Aralık'ta!

Tokat İl Özel İdaresi tarafından Tokat Merkez Mustafa Ağa Hamamı restorasyon edilecek. Restorasyon işi ihalesi 10 Aralık 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satışa çıkardı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu yaptığı açıklamada, mülkiyeti belediyeye ait olan 64 dairenin açık artırma sureti ile satışa çıkarılacağını söyledi.

Melikgazi Belediyesi 64 daireyi açık artırmayla satıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, mülkiyeti belediyeye ait 64 konutun açık artırmayla satışa çıkacağını söyledi.

Ürgüp Hacı Mustafa Ağa Camii açıldı!

Ürgüp Belediyesi tarafından Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile yapılan protokolle restore edilen 200 yıllık tarihi Hacı Mustafa Ağa Camii, Cuma namazında ibadete açıldı.

1948 yılında Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü'nün arazisi satılacak!

1948 yılında Üsküdar Altunizade'de eski Millet Bahçesi'nin karşısında bulunan Mısırlı Prens Mustafa Fazıl Paşa Köşkü adıyla bilinen yıktırılmış tarihi köşkün 40 dönümlük arazisi toptan satılacakmış.

Mustafa Çalık kimdir?

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş. ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı, Antalya Konyalılar Derneği Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Çalık vefat etti. Peki, Mustafa Çalık kimdir?

Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Çalık vefat etti!

Antalya Fuarcılık İşletmeleri Anonim Şirketi (ANFAŞ), Fasel Tur A.Ş ve Phaselis Tekstil İplik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek İnşaat Mühendisi Mustafa Çalık vefat etti..

mustafa aşık Haberi

mustafa aşık

HSBC Türkiye Özel Bankacılık Grup Başkanlığı’na Mustafa Aşık atandı. Aşık bu göreve gelmeden önce iki yıl boyunca HSBC Türkiye Bireysel Bankacılık Birikim Yönetimi, Satış ve Sermaye Piyasaları Aracılık Hizmetleri Kıdemli Yöneticisi olarak görev yaptı. HSBC bünyesine  2006 yılında katılan Mustafa Aşık, 2006 - 2012 yılları arasında HSBC New York’ta Kıdemli Yönetici ve Şube Müdürlüğü görevini üstlendi.

 2006 - 2008 yılları arasında ayrıca HSBC 'nin sponsorluğunda Rochester Institute of Technology’de  Executive MBA yapan Aşık, HSBC’ye katılmadan önce 2002 ile 2006 yılları arasında JP Morgan Chase Bank New York’ta Şube Müdürlüğü ve daha önce de Müşteri İlişkileri Yöneticiliği gibi çeşitli kademelerde çalıştı. Mustafa Aşık, 1998 – 2002 döneminde de Citibank New York’ta finansal analist olarak görev yapmıştı. Aşık, Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi...