29 / 04 / 2024

Mustafa Aydemir kanal istanbul açıklaması

Mustafa Aydemir kanal istanbul açıklaması

Çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları devam ediyor. Sualtı Tarihi Araştırmacısı ve dalgıç Mustafa Aydemir, "Kanal İstanbul projesi 3 yıl içinde kendini yok edecektir" dedi...

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Mustafa Destici'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul eleştirisi!

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Kanal İstanbul ile ilgili söylediği sözler nedeniyle eleştirdi. 

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

İstanbul Gıda Toptancıları'ndan Kanal İstanbul açıklaması! 

 İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği Başkanı Mustafa Karlı, Kanal İstanbul'un gıdacılara değer katacağını dile getirerek projenin açılışı için sabırsızlandıklarını dile getirdi.

Kanal İstanbul Türkiye'nin güç eksenini değiştirecek!

Kanal İstanbul projesine yönelik yorum yapan Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Kanal İstanbul'un güç eksenini Türkiye'nin lehine değiştireceğini dile getirdi. 

Kanal İstanbul stratejik ve ekonomik yönden büyük bir kazanım olacak!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ulaştırma Sistemleri Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Mustafa Sarıgül'den Kanal İstanbul açıklaması!

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, İstanbul'da bulunan ofisinde basın mensuplarıyla görüştü, açıklamalarda bulundu. Kanal İstanbul'la ilgili de konuşan Sarıgül, proje için "İstanbul gibi büyük bir kenti, adeta içinden çıkılamaz bir hale getirir" dedi.

Kanal İstanbul projesi müsilajı ortadan kaldıracak mı?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı İsmail Saymaz bugünkü köşesinde Kanal İstanbul'u ve eski Çevre ve Şehircilik Bakanı müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk'ün açıklamalarını kaleme aldı.

Demirkaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkaya Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Engin Kaya ve Mustafa Aydemir ortaklığında kuruldu.

Kanal İstanbul Projesi ne anlama geliyor? 

Akşam Gazetesi köşe yazarlarından Mustafa Kartoğlu, bugünkü köşe yazısında Kanal İstanbul Projesi'nin önemine ve riskine ilişkin yazı kaleme aldı.

Kanal İstanbul 3 sene içerisinde kendini yok mu edecek?

Çılgın proje Kanal İstanbul tartışmaları devam ediyor. Sualtı Tarihi Araştırmacısı ve dalgıç Mustafa Aydemir, "Kanal İstanbul projesi 3 yıl içinde kendini yok edecektir" dedi...

Kanal İstanbul projesinde Terkos'a tuzlu su karışacak mı?

Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, son günlerde tartışılan Kanal İstanbul projesini değerlendirdi?

İmamoğlu'nun Kanal İstanbul'a yaptığı 15 itiraza, Mustafa Ilıcalı'dan 15 yanıt!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün basın toplantısı yapıp “Felaket projesi” dediği Kanal İstanbul projesine neden karşı çıktığını 15 maddede anlattı. Eski AK Parti Erzurum Milletvekili Prof Dr. Mustafa Ilıcalı, İmamoğlu’nun itirazlarına yanıt verdi...

Mustafa Aydemir kanal istanbul açıklaması Haberi

Mustafa Aydemir kanal istanbul açıklaması

Kanal İstanbul, depremi tetiklemesinden, ekolojik yıkım boyutuna, Trakya’nın askeri savunmasının zorlaştıracağından Montrö Boğazlar Sözleşmesi’nin 2. ve 28. maddesine aykırı olmasına kadar her boyutuyla konuşan bir proje oldu. 

Sözcü gazetesinden Sibel Gülersöyler'in haberine göre, Kanal İstanbul güzergahını dalarak inceleyen Mustafa Aydemir, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

‘KANAL 3 YIL İÇİNDE KENDİNİ YOK EDECEK’

Konu ile ilgili en ilginç açıklama Sualtı Tarihi Araştırmacısı ve dalgıç olan Mustafa Aydemir’den tarafından yapıldı. Mustafa Aydemir, “Kanal İstanbul projesi kum hareketlerinden dolayı 3 yıl içinde kendini yok edecektir ve sadece kuğular ile sandallar gezebilecektir” dedi.

Kanal İstanbul güzergahını dalarak analiz eden Mustafa Aydemir, projenin hayata geçmesi durumunda kum hareketleri sebebiyle Kanal İstanbul'un 3 yıl içinde kendisini yok edeceğini ve sadece sandalların ve kuğuların yüzebileceğini kaydetti. Aydemir, “Montrö Sözleşmesi'ni...