29 / 04 / 2024

mustafa baygan emlak yasası

mustafa baygan emlak yasası

ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak, tüketici mağdur olmayacak ve devletin vergi gelirleri artacak" dedi.

Mustafa Hakan Özelmacıklı: Yetki belgeli emlak işletmeleri ile çalışın!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik ile ilgili açıklamalar yapan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı “İşletmelerin taşınmaz ticaretiyle iştigal edilebilmesi için Ticaret İl Müdürlükleri tarafından verilen yetki belgesine sahip olmaları gerekiyor." dedi.

Mustafa Cengiz: Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz yaptığı açıklamada, "Emlak Konut ile yaşadığımız sorunu sulh yoluyla çözdük" dedi.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut ile ilgili açıklamalarda bulundu. Cengiz, ''Florya, bizim mabedimiz. Gecikmeden kaynaklanan bütün faizleri ödeyeceğiz. Aldığımız 120 milyon TL'yi de geri ödüyoruz. Biz bedel ödeyerek tekrar evimize sahip oluyoruz'' dedi.

Mustafa Cengiz'den Emlak Konut açıklaması!

Emlak Konut ile yaşanan probleme açıklık getiren Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, "Emlak Konut'la sorunun çözümü için bir noktaya geldik. O sorunu da bugün yarın halledeceğiz. Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize ve bakanlarımıza çok teşekkür ediyorum." dedi.

2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması!

Kurtuluş Partners Vergi Uzmanı Mustafa Bey, emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması 2 soruda tüm detaylarıyla açıkladı. İşte 2 soruda emlak vergisinde tarh zamanaşımı süresinin hesaplanması...

Mustafa Cengiz'den Hakan Gedikli'ye ziyaret!

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Hakan Gedikli'yi ziyaret etti...

Emlakçılar 5 Eylül'ü bekliyor!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Özelmacıklı "Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik yürürlüğe girdiği tarihten itibaren üç ay içinde yani en geç 5 Eylül tarihinde emlak işletmeleri için Yetki Belgeleri verilmeye başlanılacak." dedi...

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Emlakçılıkta sanal ofis sona erecek!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ile ilgili bazı açıklamalar yaptı.

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e 5 yıl hapis cezası!

TTK İnşaat Emlak Daire Başkanı Mustafa Küçük'e TTK Karadon Müessese Müdürlüğü’nde 17 Mayıs 2010’da meydana gelen grizu faciasıyla ilgili dava sonucunda 5 yıl hapis cezası verildi.

Zovilla Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Zovilla Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Mustafa Bahrami tarafından kuruldu. 

Emlak vergisi 1. taksiti için son 8 gün!

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı Mayıs'ın sonuna kadar ilk taksitin ödenmesi gereken emlak vergisi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepeler Gıda İnşaat Emlak Enerji Otomobil Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Osmanoğlu ve Nihan Çorlu ortaklığında kuruldu. 

mustafa baygan emlak yasası Haberi

mustafa baygan emlak yasası

Gelişmiş ülkelerde uzun yıllardan beri uygulanan Emlak Yasası'nın Türkiye'de de yürürlüğe girmesiyle yeni standartların geleceğini söyleyen ERA Gayrimenkul Koordinatörü Mustafa Baygan, "Yasayla birlikte gayrimenkul danışmanlığını sadece uzmanlar yapacak, tüketici mağdur olmayacak ve devletin vergi gelirleri artacak" dedi. 


Baygan "Gayrimenkul danışmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden ve iki yıllık meslek yüksekokullarının 'emlak ve emlak yönetimi' programından mezuniyet şartı getirilecek" diye...