04 / 05 / 2024

mustafa baygan ne zaman konut almalı

mustafa baygan ne zaman konut almalı

ERA'nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konutta fırsatların üst üste geldiğini ve imkanı olanın Nisan mayıs aylarında hemen konut alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ev alırken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Türkiye’de ev alma hayali, 'hayali evlere' para kaptırmaya neden olabiliyor. Kredi çekerek borca giren ve mağdur olan binlerce kişi bulunuyor. Peki ev alırken dolandırılmamak için nelere dikkat edilmeli? Avukat Mustafa Güneş yanıtladı...

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Köleoğlu: Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek!

Dünyaca ünlü Antalya Kumluca’daki Olimpos’la ilgili Koruma Amaçlı İmar Planı'na onay verildi. Tepkilere sebep olan imar planının onaylanmasıyla ilgili olarak, Mustafa Köleoğlu, çarpık yapılaşmanın önüne geçileceğini belirtti.

Mustafa Tuna'dan inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna inşaat sektörüne yüzde 50 indirim müjdesi verdi.

Konut kampanyaları satışları artırdı!

ERA Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Baygan, MİNT Yönetim Kurulu Başkanı Sefer Altıoğlu ve Tüfekçioğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Tüfekçioğlu konut satış verilerini değerlendirdi. Sektör temsilcileri, kampanyaların satışlara olumlu yansıdığını söyledi.

Büyük site projelerinde yönetim problemi!

Mgc Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş, Kat Mülkiyeti Kanunu’nda arsa payını, site projelerindeki yönetim problemleri ve Yeni Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

ERA Gayrimenkul Mersin Ofisi açıldı!

ERA Gayrimenkul'ün güney kesimlerdeki 3. ofisi Mersin’de açıldı. Toros Belediye Başkanı Hamit Tuna ve ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan açılışı birlikte yaptı.

Ön ödemeli ev satışında tazminat yükü arttı!

MGC Legal Hukuk Bürosu Yönetici Ortağı Avukat Mustafa Güneş Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunun 45’inci maddesinde yapılan değişikliklerin KHK’nın yürürlük tarihinden evvel imzalanmış gayrimenkul satış vaadi sözleşmelerine etkisi konusundaki olasılıkları değerlendirdi.

Mustafa Baygan: 2017 konuta yatırım yılı olacak!

Era Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, konut yatırımlarında artış beklediklerini söyledi. Baygan, konut franchise pazarının da 2017’de 50 milyar dolara yükseleceğini bildirdi.

mustafa baygan ne zaman konut almalı Haberi

mustafa baygan ne zaman konut almalı

Türkiye'deki yatırım fırsatlarını yerinde keşfedip tüketicileri yönlendirerek doğru zaman, doğru lokasyon ve doğru fiyatla mülk edinmeleri alanında faaliyet gösteren ERA'nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, inşaat piyasasındaki fırsatlara dönük tüyoları Yeni Akit'e değerlendirdi.


Gayrimenkul hareketliliğinin en fazla yaşandığı dönem eylül ve ekim ayları. Fakat bu dönemlerde fiyatlar yüksek bir seyir izlediğinden dolayı gayrimenkul yatırımını özellikle hareketli olan bu sezon öncesinde yani nisan-mayıs ayında yapmak emlak uzmanlarına göre daha rantabıl olarak görülüyor. Uzmanlar arazi ve ticari gayrimenkul yatırımı içinse kasım ve aralığı öneriyor. 

Gayrimenkul alanında faaliyet gösteren ERA'nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan. görüşlerini Yeni Akit'le paylaştı. 


Lansman öncesi ön talep toplama süreçlerini takip ederek konut satın almak isteyenler hangi fırsatları beraberinde yakalayabiliyor? 


KİRA ÇARPANI 


Burada "kira çarpanı" hesaplama yöntemi kullanarak yapılacak konut yatırımı yatırımcısına orta vadeli...