19 / 05 / 2024

Mustafa Bozbey açıklama

Mustafa Bozbey açıklama

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, hükümetin hazırlığını yaptığı yeni torba yasadaki imarla ilgili düzenlemelerin her kesimin görüşü alınarak yapılmasını istedi..

Mustafa Bozbey: Nilüferin yüzde sekizi yıkılmalı!

Nilüfer Belediyesi, Birleşmiş Milletler Habitat 'tan katılan uzmanlarla kentsel yenilemeyi mercek altına aldı. Mustafa Bozbey, ilçede bulunan binaların yüzde 8 'inin mutlaka yıkılması gerektiğini söyledi.

Öğrenciler dikkat! KYK borç faizleri ne zaman silinecek? Faizler nasıl silinecek? Hükümetten açıklama!

KYK borçlarında faizlerin silinmesi ile ilgili detaylar netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş'tan açıklama geldi. Peki KYK faizleri ne zaman silinecek? KYK borç faizleri nasıl silinecek? İşte ayrıntılar...

Mustafa Varank'tan Volkswagen'in yatırımdan vazgeçme kararına ilişkin açıklama!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Manisa'ya yatırıma hazırlanan ancak bundan vazgeçen Volkswagen'in kararıyla ilgili açıklama yaptı.

Mustafa Bozbey’den altyapı isyanı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey Gölyazı’daki altyapı çalışmalarında yaşanan koordinasyonsuzluğa isyan etti.

Mustafa Bozbey'den Odunluk imar planı açıklaması!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Odunluk Güneyi Uygulama İmar Planı’nda yer alan jeolojik sakıncalı alanın, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından “önlemli alan” olarak tespit edilmesinin bilime aykırı bulduğunu söyledi.

Mustafa Bozbey: Balat’a merkez park projesi uygulayacağız!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kentin gelişen mahallesi Balat’ta yapılan çalışmalarla ilgili Balat Mahalle Komitesi Üyeleri ile görüş alışverişinde bulundu. Bozbey, Balat’a yapacakları merkez park ile bölgenin sosyalleşeceğini belirtti.

Mustafa Bozbey'den FSM Bulvarı açıklaması!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin FSM Bulvarı’nda yapacağı düzenlemeyle ilgili konuşan Başkan Mustafa Bozbey, “Biz 4 yıl önce FSM Bulvarı için proje sunmuştuk. Keşke Nilüfer Belediyesi’ne de ‘Ne düşünüyorsunuz?’ denseydi" dedi.

Mustafa Bozbey: Her işin başının doğru planlama!

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliği yaptığı REPLICATE projesi kapsamında düzenlenen AB HORIZON 2020 “Akıllı Kentler Çalıştayı” başladı. Çalıştayda açılış konuşması yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her işin başının doğru planlama olduğuna dikkat çekti.

Mustafa Bozbey kentsel dönüşüme farklı bakış açısı sundu!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan Cihat Özkan bugünkü yazısında Bursa Nilüfer İlçesi'nin vizyonunu anlattı. Mustafa Bozbey'in gerçekleştirdiği proje ve yatırımlardan bahseden Özkan, Bozbey'in kentteki hedeflerini açıkladı.

Mustafa Bozbey’den Işıktepe’ye pazaryeri sözü!

Başkan Burada karavanını Işıktepe Mahallesi’ne taşıyan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mahallenin istediği pazaryeri için en kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını açıkladı.

Mustafa Bozbey'den katı atık tesisi açıklaması!

Nilüfer Belediye Meclisi’nde konuşan Başkan Mustafa Bozbey Kayapa’da yapılması planlanan katı atık-geri kazanım-bertaraf tesisinin yerinin yanlış olduğunu belirterek “ Doğru yeri, doğru yaklaşımlarla, görüşerek tartışarak bulabiliriz” dedi.

Mustafa Bozbey’den amatör spor kulüplerine yerleşke müjdesi!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, gençlerin sporla tanışmasında büyük katkısı olan Nilüfer’deki amatör spor kulüplerini tek çatı altında toplayacak bir yerleşke yapacaklarını açıkladı.

Mustafa Bozbey: Nilüfer’de devlet okuluna ihtiyaç var!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin “Nilüfer’de yeni okul kurulmasına Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Nilüfer Belediyesi destek vermiyor” şeklindeki açıklamalarına tepki gösterdi.

Mustafa Tekeli: AŞTİ’nin yıkılması kamu kaynağı israfıdır!

Aylin Nazlıaka’nın soru önergesiyle gündeme gelen AŞTİ yerine proje çalışması yönündeki iddialarla ilgili açıklama yapan Ankara Şehirlerarası Otobüs İşletmecileri Başkanı Mustafa Tekeli, AŞTİ’nin yıkılmasının kamu kaynağı israfı olacağını söyledi.

Mustafa Bozbey açıklama Haberi

Mustafa Bozbey açıklama

İmar meselesinin çözümüyle ilgili görüşlerini bugüne kadar çeşitli zeminlerde dile getirdiğini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Hükümetçe hazırlanan torba yasa TBMM’ye sunulmak üzere. Bugün ülkemizde imar ve planlama ile ilgili 20’den fazla yetkili kurum ve kuruluş bulunmaktadır. Her ne kadar 1985 tarihinde 3194 sayılı imar kanunu ve ilgili yönetmeliklerle fiziki planlama “imar planı” hazırlama ve yürürlüğe koyma yetkisi belediyelere bırakılmışsa da başka birçok kurum ve kuruluş da bu yetkiyi kullanmaktadır. Bu çok başlı yapılanma ve düzenlemeler dahi imar ve planlama konusunda yaşanan kargaşayı göstermeye yeterlidir” ifadelerini kullandı.


Nilüfer Belediye Başkanı Bozbey, bugünkü statik, yasakçı, emredici ve bütünlükten yoksun yaklaşımdan kurtulmanın her şeyden önemli olduğunu ifade ederek, “Bu strateji; ilke ve prensipleri bünyesinde barındıracak ve bütün ülke için geçerli olacak,...