30 / 04 / 2024

Mustafa Ceceli ne zaman evlenecek

Mustafa Ceceli ne zaman evlenecek

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt bugünkü yazasında Mustafa Ceceli'nin boğaz manzaralı bir villa kiraladığını duyurdu. İşte o haber

Mustafa Tansu Uslu kimdir? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı?

Mustafa Tansu Uslu kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede eğitim aldı? İş hayatına ne zaman başladı? Alarko Şirketler Topluluğu’na ne zaman katıldı? İşte Mustafa Tansu Uslu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Konusu:

Zıgzag Marıne Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Yakışkan tarafından kuruldu.

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Orhangazi Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güneş ve Adem Akkır ortaklığında kuruldu.

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Sonay Gürgen ne iş ile uğraşıyor? Mustafa Sonay Gürgen evli mi?

Mustafa Sonay Gürgen kimdir? Mustafa Sonay Gürgen hangi mesleği yapıyor? Mustafa Sonay Gürgen nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa AK kimdir? Ne iş yapar? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak Yeminli Mali Müşavir Mustafa AK kimdir? Mustafa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mustafa AK'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mustafa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Gayrimenkul Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, İstanbul'dan başlayan göç ve arsaya artan talep ile ilgili açıklamalarda bulundu. Depremden sonra arsalara talep yüzde 200 arttı! Arsa fiyatlarında son durum ne? En çok talep hangi ilçelere?

Asgari ücret zammında flaş rakam! Herkes ne kadar olacağını merak ediyor

Asgari ücret zammının ne kadar olacağı merak konusuyken, BBP lideri Mustafa Destici'den tahmin geldi. Destici, asgari ücrete yapılacak zamla ilgili kendi görüşlerini paylaştı.

Yerli otomobil TOGG'un fiyatı ne olacak? Bakan Varank'tan açıklama

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank A Haber'de Togg'un seri üretimine günler kala önemli açıklamalarda bulundu. "Avrupa'nın doğuştan elektrikli ilk SUV'u olma özelliği taşıyan Togg'un fiyatı ne olacak" sorusunu yanıtlayan Varank, dizel ve benzinli SUV araçların fiyatlarına dikkat çekti.

Mustafa Ceceli ne zaman evlenecek Haberi

Mustafa Ceceli ne zaman evlenecek

Şarkıcı Mustafa Ceceli'nin, dokuz yıllık eşi Sinem Gedik'ten boşandıktan beş gün sonra Selin İmer'le birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Boşanma noktasına gelmelerinin iki seneyi kapsayan bir süreç olduğunu belirten Ceceli;


GÜNAYDIN'dan Merve Yurtyapan'a, Selin İmer ile bayram sonrası nikah kıyacaklarını açıklamıştı. "Selin'le hayata aynı pencereden bakmamız bizi bu karar üzerinde buluşturdu" diyen Mustafa Ceceli ve müstakbel eşi Selin İmer; evlendikten sonra oturacakları aşk yuvalarının adresini de belirlemiş. Aşıklar, evlendikten sonra Anadolu yakasında Boğaz manzaralı bir villada oturacak.


Aşıklar; Türkan Şoray, Şahan-Selin Gökbakar, Mustafa-Emina Sandal, Neslişah-Engin Altan Düzyatan gibi pek çok ünlü ismin villasının olduğu siteye kiracı gidecekmiş.


15 TEMMUZ'A KADAR GELİN-GÜVEY OLACAKLAR 


Bir süre önce sevgilisini Amerika'ya uğurlayan Selin İmer, aşk yuvalarının eşyalarını seçmeye başlamış. Hafta sonu Yenidünya'dan dönen Ceceli de, İmer'e bu konuda...