14 / 05 / 2024

Mustafa Çoğalan

Mustafa Çoğalan

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...

O ilde 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa satılıyor! 6 taksitle gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! 

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van ili, İpekyolu ilçesi, Yenicami Mahallesi'nde yer alan 24 adet konut ve 17 adet ticari alan imarlı arsa 6 taksit fırsatıyla satıyor. İşte o satış ile ilgili detaylar...

7.500, 7.750, 8.000, 8.250, 8.500 TL maaş alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşı ne kadar, kaç TL? Kalem kalem o maaşlar!

7.500, 7.750, 8.000, 8.250, 8.500 TL maaş alan emeklilerin yeni ve zamlı maaşı ne kadar, kaç TL? Kalem kalem o maaşlar... Hemen bu maaşlara bir göz atın...

7 bin 500, 7 bin 750, 8 bin, 8 bin 250, 8 bin 500 TL maaş alan emeklinin yeni zamlı maaşı kaç TL? Kalem kalem o rakamlar

7 bin 500, 7 bin 750, 8 bin, 8 bin 250, 8 bin 500 TL maaş alan emeklinin yeni zamlı maaşı kaç TL? İşte kalem kalem o rakamlar...

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ruhama Group Uluslararası Ticaret İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Muhammad Şarafatullah ve Mustafa Çoşkun ortaklığında kuruldu.

Konutta devir değişiyor! Oda oda kiralama dönemi tam gaz yaygınlaşıyor! 

İstanbul gibi büyük şehirlerde aylık 10 bin lira seviyesine yaklaşan kira fiyatları ve her sene çoğalan üniversiteli öğrenci sayısı, evlere yönelik oda kiralama talebini artırdı. Taleple beraber bazı kentlerdeki konutlar, odaya uygun inşa edilmeye başlandı bile...

İstanbul'da arsa arayanlar dikkat! O ilçede ticaret ve konut alanı imarlı arsa satılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Tuzla'da yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Çiftçiye gübre yerine mermer tozu satan TAHAP Başkanı Mustafa Sarıoğlu'ndan pes dedirten açıklama: Bu da bir gübre

Rize'de çay üreticilerine ucuz gübre diyerek satış yapılacağı duyuruldu. Çiftçiler ucuz gübreden satın alabilmek için kuyruk oldu. Gübrenin mermer tozu olduğu ortaya çıkınca 'kıyamet koptu' Çiftçiye mermer tozu satmaya çalışan Mustafa Sarıoğlu, 'O da bir gübre' diyerek kendini savundu.

Altın fiyatları için dikkat çeken uyarı! Düzeltme yapılabilir!

Güvenli liman olması sebebiyle altın fiyatları üç ayın en yüksek seviyesini gördü. Fakat, uzmanlara göre çoğalan jeopolitik gerilimler, değerli metal olan altında sürdürülebilir bir teklifi getirecek. Peki uzmanlar gelişmeleri nasıl yorumluyor? Altın değerlenecek mi?

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balance Arc Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  210 bin TL sermaye bedeli ile  Mustafa Oğuz Yavaşca, Emrah Fakir ve Mustafa Oğuz Yavaşca tarafından kuruldu.

Mustafa Çoğalan Haberi

Mustafa Çoğalan

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu apısı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 27 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklamsı:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 02.05.2019 tarih ve 14 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

- Şirketimizin 27.03.2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa ÇOĞALAN, Ahmet ÇELİKÖZ, Evren KIRIKOĞLU ve Bağımsız Üye Kaan DÖŞDEMİR kendi istekleri ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdir.

30.04.2019 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline,

 - Şirket Ana Sözleşmesinin

"Madde 9/1: Şirketin işleri ve idaresi Genel...