29 / 04 / 2024

Dört yönetim kurulu üyesi Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Dört yönetim kurulu üyesi Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...



Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu apısı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 27 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklamsı:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 02.05.2019 tarih ve 14 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

- Şirketimizin 27.03.2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa ÇOĞALAN, Ahmet ÇELİKÖZ, Evren KIRIKOĞLU ve Bağımsız Üye Kaan DÖŞDEMİR kendi istekleri ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdir.

30.04.2019 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline,

 - Şirket Ana Sözleşmesinin

"Madde 9/1: Şirketin işleri ve idaresi Genel Kurul tarafından Türk Ticaret Kanunu hükümleri çerçevesinde seçilecek en az 5 (Beş), en fazla 9 (Dokuz) üyeden oluşan bir Yönetim Kurulu tarafından yürütülür." maddesine istinaden Yönetim Kurulu'nun 3 icracı, 2 Bağımsız olmak üzere  5 üye ile devam etmesine, yeni üye ataması yapılmamasına,

- Yapılacak olan ilk Genel Kurul toplantısında ortakların onayına sunulmasına,

 Oy birliği ile karar verilmiştir.

Kamuoyunun bilgilerine sunarız.

Saygılarımızla,

KUYUMCUKENT GAYRİMENKUL YATIRIMLARI A.Ş.


Geri Dön