14 / 05 / 2024

Ahmet Çeliköz

Ahmet Çeliköz

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi kuruldu!

Sty Marıne Denizcilik Limited Şirketi Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Göz tarafından kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Yapı’da faizsiz finansmanı tercih edenlerin sayısı 8 yılda yüzde 850 arttı!

Sinpaş, 2021 yılında hayata geçirdiği Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı’nı genişletiyor. Şube sayısını 2023 sonuna kadar 70’e çıkacaklarını ifade eden Sinpaş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, “Faizsiz finansmanı seçenlerin sayısı son sekiz yılda yüzde 850 arttı" şeklinde konuştu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Tekstil ihracatında şok düşüş! Türkiye yıllar sonra ilk defa ithalatçı konumuna düştü!

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Başkanı Ahmet Öksüz, global talepteki daralmanın da etkisiyle sektör ihracatının 2023’ün ilk 8 ayında yüzde 12 daraldığını söyledi. Öksüz, istihdam kayıpları yaşanmaması için bir dizi tedbir alınması gerektiğini ifade etti.

 Ahmet Çelik nereli? Nereden mezun oldu? Ahmet Çelik ne iş yapıyor?

Servet GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ahmet Çelik ne iş yapıyor? Ahmet Çelik nereli ve hangi okuldan mezun oldu? İşte detaylar...

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyüzler Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akyüz taarfından kuruldu.

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeliköz Nakliyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli Nurullah Çelik tarafından kuruldu.

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

İstanbulcıty Yapı Denetim Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Ak, Ahmet Akyüz, Muhammed Akyüz ve Sancak Kaya ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Çelik Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik ve Ahmet Çelik ortaklığında kuruldu.

Kiralık konutlarda açık artırma dönemi başladı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Oya Armutçu, bugünkü köşesinde kiralık konut sektörünü ve Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik'in konuya ilişkin açıklamalarını kaleme aldı. İşte Oya Armutçu'nun 'Kiralık evde açık arttırma dönemi' başlıklı yazısı... 

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Avni Çelik ve Ahmet Çelik yeni şirket kurdu!

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik yeni şirket kurdu. Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi Beşiktaş'ta kuruldu.

Ahmet Çeliköz Haberi

Ahmet Çeliköz

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu apısı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 27 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklamsı:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 02.05.2019 tarih ve 14 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

- Şirketimizin 27.03.2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa ÇOĞALAN, Ahmet ÇELİKÖZ, Evren KIRIKOĞLU ve Bağımsız Üye Kaan DÖŞDEMİR kendi istekleri ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdir.

30.04.2019 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline,

 - Şirket Ana Sözleşmesinin

"Madde 9/1: Şirketin işleri ve idaresi Genel...