14 / 05 / 2024

Evren Kırıkoğlu

Evren Kırıkoğlu

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın yönetim kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti...

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

Bakan Uraloğlu açıkladı! YHT'de yolcu rekoru kırıldı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karaman-Konya-Ankara, Karaman-Konya-İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) hatlarında 2 yılda 2 milyon 423 bin 868 yolcu ile "seyahat rekoru" kırıldığını açıkladı. İşte haberin detayları...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Samet Düzgün tarafından kuruldu.

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yörükoğlu Proje İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Aktaş tarafından kuruldu.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Orca Macro Finansal Danışmanlık kurucusu Evren Kırıkoğlu, dolar/TL kurunda altı ay içerisinde  geleceği seviyeyi resmen açıkladı.  Görmeyen duymayan kalmasın!

Altında aylar sonra bir ilk yaşanıyor! Gram altın rekor üstüne rekor kırıyor! Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor

Altın fiyatlarında aylar sonra bir ilk yaşanıyor. Gram altın fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu rakamları gören kuyumculara koşuyor! Altın alıp satmak isteyenler hemen baksın...

Türkiye İMSAD başkanı yeniden Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Tayfun Küçükoğlu seçildi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Migros'ta et, tavuk ve balık ürünlerinde fiyatlar dibi gördü! İndirim bitmeden koşun! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Migros'ta çılgın kampanya başladı! Fiyatları görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Migros; et, tavuk ve balık ürünlerine yüzde 33'e varan indirimler yaptı! Sakın kaçırmayın! Peki Migros'ta et, tavuk ve balık ürünleri ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İmulife Sağlık Ürünleri Turizm Gıda İthalat İhracat Dış Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aybek Uluçay ve Arar Turizm İnşaat A.Ş. tarafından kuruldu.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Evren Kırıkoğlu Haberi

Evren Kırıkoğlu

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  istifa eden yönetim kurulu üyeleri ve yönetim kurulu apısı hakkında açıklama yaptı.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın 27 Mart 2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa Çoğalan, Ahmet Çeliköz, Evren Kırıkoğlu ve Bağımsız Üye Kaan Döşdemir kendi istekleri ile yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etti.

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları'nın KAP açıklamsı:
Şirket Yönetim Kurulu'nun 02.05.2019 tarih ve 14 sayılı Yönetim Kurulu toplantısında;

- Şirketimizin 27.03.2019 tarihinde yapılan Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilen Mustafa ÇOĞALAN, Ahmet ÇELİKÖZ, Evren KIRIKOĞLU ve Bağımsız Üye Kaan DÖŞDEMİR kendi istekleri ile Yönetim Kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdir.

30.04.2019 tarihi itibariyle teslim edilen istifa dilekçelerinin kabulüne, ticaret siciline tesciline,

 - Şirket Ana Sözleşmesinin

"Madde 9/1: Şirketin işleri ve idaresi Genel...