20 / 05 / 2024

Mustafa Cümbüş

Mustafa Cümbüş

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.

Mustafa Sandal’ın eski eşi Emina Jahovic 30 milyona lüks villa yaptırıyor!

Mustafa Sandal'ın eski eşi ünlü şarkıcı  Emina Jahovic, 30 milyona lüks villa yaptırıyor. Ünlü sanatçının yeni malikanesi, dudak uçuklatan fiyatıyla magazin gündeminde...

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi kuruldu!

Cçk İnşaat Nakliye Oto Yedek Parça Medikal Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Verim tarafından kuruldu.

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Cırrus Otelcilik Limited Şirketi Beyoğlu’nda 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Mustafa Evrim Tural tarafından kuruldu.

Dolar ve konut için kritik uyarı! Cümbüş o zaman kopacak, hazırlıksız yakalanmayın!

Piyasa analisti Evren Devrim Zelyut ve Paramedya kurucusu Remzi Özdemir piyasalarla ilgili gelişmeleri değerlendirdikleri videoda, konut ve dolar hakkında önemli uyarılarda bulundu.

ŞOK Market'te indirim cümbüşü başlıyor! Az evvel yayımlandı! Çamaşır kurutmalığı 159 TL! 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

ŞOK Market 17 Aralık 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Peki, ŞOK Market'te hangi ürünler indirime girdi, fiyatı ne kadar oldu? İşte 17 Aralık 2022 fiyat listesi...

BİM yeni kataloğunu yayımladı! Cuma günü BİM'de indirim cümbüşü var! İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi

BİM 28 Ekim 2022 cuma aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de pek çok ürün uygun fiyatlarla satışa çıkarılacak. Peki, BİM aktüel ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 28 Ekim 2022 Cuma fiyat listesi...

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Epıc Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Hazam Mansour Ademhızam ve Mustafa Mohamed ortaklığında kuruldu.

Mustafa Destici'den asgari ücretle ilgili çarpıcı iddia

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, 5 bin 500 TL'ye çıkarılan asgari ücrete ilişkin çarpıcı iddialarda bulunarak hükümete çağrı yaptı.

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit Acoustıc Teknik İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Mustafa Bak tarafından kuruldu.

Mustafa Sandal'dan Emina Jahovic'e kira geliri davası!

Başarılı şarkıcı Mustafa Sandal'ın Çubuklu Vadi'deki milyonluk villasının kirasını Emina Jahovic alıyordu. Sandal, Emina Jahovic'in bu haktan mahrum edilmesi talep etti.

Mustafa Helvacıoğlu, Adese Gayrimenkul'ün Genel Müdürü oldu!

Adese Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu toplantısında Mustafa Helvacıoğlu'nun "Genel Müdür" olarak atanmasına, Nurettin Örücü'nün "Finansal Yönetim ve Planlama Genel Müdür Yardımcısı" olarak atanmasına karar verildi. 

Mustafa Cümbüş Haberi

Mustafa Cümbüş

Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Cümbüş, İbrahim Halil Cümbüş, Mustafa Cümbüş tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül'de kuruldu.


Bender Yatırım Turizm ve İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, ·         Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. ·         Türkiye...