16 / 05 / 2024

Mustafa Dörtçelik kimdir

Mustafa Dörtçelik kimdir

Sağlık alanında yapılan hayırlardan yüzde 18 KDV alınmaya başlanması üzerine yarıda kalan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, açılmayı bekliyordu. Kaderine terk edilen hastanenin bu yıl tamamlanması için çalışmalar başlatıldı.

Mustafa Helvacıoğlu kimdir?

Adese Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Helvacıoğlu kimdir? Mustafa Helvacıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Helvacıoğlu'nun biyografisi...

Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir?

Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı kimdir? Mustafa Hakan Özelmacıklı, bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Mustafa Dündar: Bursa'nın master planı örnek olacak!

Kentsel dönüşümü Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri olarak gördüklerini ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Osmangazi için hazırladıktan Master Plan'ın Bursa'da örnek olacağını söyledi.

Ahmet Çelik kimdir?

İNTES Disiplin Kurulu Üyesi Ahmet Çelik kimdir? Ahmet Çelik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Çelik, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Ahmet Çelik..

Mustafa Dündar Osmangazi'de kentsel dönüşümü anlattı!

Başkan Mustafa Dündar, Bursa'da düzenlenen "Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi"nde Osmangazi'de yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mustafa Dündar: Kentsel dönüşüm özel sektör eliyle gerçekleşmeli!

Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'nde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Türkiye'de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli" dedi.

Mustafa Dündar:Türkiye'de kentsel dönüşümü özel sektör yapmalı!

'Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi'ne katılan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar açıklamalada bulundu. Dündar, "Türkiye'de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli" dedi.

Mustafa Dündar Osmangazi'de kentsel dönüşümü anlattı!

Bursa’da düzenlenen “Modern Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Zirvesi”nde Osmangazi’de yürütülen Kentsel Dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Mustafa Dündar, “Türkiye’de kentsel dönüşüm devlet değil, özel sektör eliyle gerçekleştirilmeli” dedi.

İnşaat sektörü dört partili meclisten istikrar bekliyor!

AB Grup Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak,“Dört partili meclisten bir hükümetin çıkması, toplumun genel beklentisi olmakla birlikte olası bir erken seçimin hem ekonomiye hem de toplumsal huzura zarar vereceği aşikardır” dedi.

Mustafa Dündar Osmangazi'de dönüşüm toplantısı yaptı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi'ni ziyaret ederek, Osmangazi'de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Mustafa Dündar, Soğanlı'da kentsel dönüşümü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Alacahırka Mahallesi’ni ziyaret ederek, Osmangazi’de son günlerde en çok merak edilen konuların başında gelen Soğanlı ve Demirkapı kentsel dönüşüm projeleri hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

Mustafa Dündar Demirkapı kentsel dönüşümünü anlattı!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Demirkapı Mahallesi’nde vatandaşlara kentsel dönüşüm projesini anlattı. Dündar, örnek projelerden birisi olan Demirkapı kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi verdi.

Tosya Dört Yol'daki köprülü kavşak çalışmaları devam ediyor!

Tosya Dört Yol mevkii'nde başlatılan alt geçit, dere yatağı ıslahı ve servis yolu güzergahı hazırlama çalışmaları hızla yol alıyor. Başkan Şahin, "İlçemiz modern bir köprülü kavşak ile hizmet alacak" dedi.

Mustafa Dörtçelik kimdir Haberi

Mustafa Dörtçelik kimdir

BURSA'da 1999 yılında hayırsever işadamı Mustafa Dörtçelik tarafından yüzde 65'i yaptırılan ancak sağlık alanında yapılan hayırlardan yüzde 18 KDV alınmaya başlanması üzerine yarıda kalan Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, açılmayı bekli yordu. Kaderine terk edilen hastanenin bu yıl tamamlanması için çalışmalar tekrar başlatıldı. Bursalı hayırsever Mustafa Dörtçelik, 1999 yılında Nilüfer İlçesine bağlı Görukle Mahallesinde 200 yataklı Dörtçelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni yaptırmaya başladı. 


Hükümet 1 yıl sonra sağlık alanında yapan hayır inşaatlarından yüzde 18 KDV alınmasını kararlaştırdı. Bu kaıann ardından Sağlık Bakanlığı ile görüşen işadamı Mustafa Dörtçelik, KDVnin kaldırılmasını istedi Eğitim desteklerinden KDV alınmamasına karşın sağlıkta böyle bir uygulamaya gidilmesine karşı çıkan Döıtçelik. dönemüı Sağlık Bakanı Osman Durmuş'un "Sen hastaneleri bitü, gerekir se KDVleri bakanlık bütçesinden karşılarız" sözleri...