28 / 04 / 2024

Mustafa Dündar hisariçi projesi

Mustafa Dündar hisariçi projesi

OSMANGAZİ Belediyesi, ‘Yaşayan Tarih Hisar İçi’ sloganıyla hazırladığı proje ile Hisar İçi bölgesindeki tarihi dokuyu ortaya çıkartıyor. Dündar, yürütecekleri çalışmalarla bölgeyi açık hava müzesine dönüştüreceklerini söyledi.

İlham İnan Dündar nereden mezundur? İlham İnan Dündar ne iş yapıyor?

İlham İnan Dündar ne iş yapıyor? İlham İnan Dündar’ın mesleği nedir? İlham İnan Dündar nereden mezundur? İşte detaylar!

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Mustafa Dündar'dan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili eleştirilere yanıt verdi.

Hazine arazisini işgal eden Can Dündar'ın eşi hakkında yakalama kararı!

Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Dilek Dündar için Kumbahçe Mahallesi Çavuşoğlu Sokak'ta eşi Can Dündar ile adına kayıtlı lüks villada, imara aykırılık ve hazine arazisini işgal etmesi nedeniyle yakalama kararı çıkarıldı.

Can Dündar'ın villasının kaçak bölümlerinin yıkımına başladı!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın villasının kaçak olan sundurma, çardak ve havuz ile bahçe duvarının yıkımıyla ilgili çalışmalara başlandı. Muğla Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından tahliye için gönderilen ihbarname sonrasında yıkımı, Dündar'ın kendisinin yaptırdığı tespit edildi.

Can Dündar'ın villasındaki kaçak bölümler için karar verildi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak eklentiler yapıldığı tespit edilen villasıyla ilgili yeni gelişme meydana geldi.

Can Dündar'ın kaçak villasına 148 bin 144 lira ceza!

Bodrum'da firari gazeteci Can Dündar'ın kaçak olduğu tespit edilen villası için ihbarname gönderildi. Ayrıca villa için 148 bin 144 lira ecrimisil cezası kesildi.

Can Dündar'ın Bodrum'daki villası için soruşturma başlatıldı!

Gazeteci Yılmaz Özdil’den sonra Can Dündar’a ait yine Bodrum’daki kaçak villanın da 188 metrekarelik kısmının hazine, 27 metrekarelik bahçe duvarının orman arazisini işgal ettiği bildirildi.

Can Dündar 'Bodrum'daki villasını kaçak genişletti' iddiası!

Can Dündar'a ait olan, Bodrum'un Kumbahçe'de 1184 ada ve 4. paftada bulunan deniz manzaralı villanın, havuz bölümünün de olduğu kısımları orman alanı içine yapıldığı ve ruhsata aykırı olduğu ortaya çıktı.

Osmangazi Kent Meydanı, Bursa'nın çehresini değiştirecek! 

Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyeleri, inşaat çalışmaları süren Osmangazi Meydanı'nın şantiyesini ziyaret etti. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Bursa için çok önemli bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her anlamda büyük bir iş yapıyoruz" dedi...

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm kamu lojmanlarıyla başlıyor!

Bursa Çarşamba'da kentsel dönüşüm bölge halkı için umut oldu. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, merakla beklenen dönüşümün ilk adımının Cilimboz Deresi kıyısındaki lojmanlarla başlayacağını duyurdu...

Bursa Belediyeler Birliği Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Bursa Belediyeler Birliği 2019 Çalışma Dönemi 1. Olağan Meclis toplantısı, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın başkanlığında yapıldı.

Mustafa Dündar'dan özel sektöre kentsel dönüşüm çağrısı!

Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı, Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.Fuarda konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat sektörünün yeni imara açılacak bölgeleri beklemek yerine Bursa’nın merkezini hedef alması gerektiğini söyledi.

Mustafa Dündar hisariçi projesi Haberi

Mustafa Dündar hisariçi projesi

OSMANGAZİ Belediyesi, ‘Yaşayan Tarih Hisar İçi’ sloganıyla hazırladığı proje ile Hisar İçi bölgesindeki tarihi dokuyu ortaya çıkartıyor. Eski Bursa’yı günümüze taşıyacak olan projeyi basın mensuplarına tanıtan Osmangazi Belediye Başkanı Ak Partili Mustafa Dündar, yürütecekleri çalışmalarla bölgeyi açık hava müzesine dönüştüreceklerini söyledi.


Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar İçi’ni yaşayan bir tarih olarak korunup yaşatılması, özgün özellikleriyle geleceğe aktarılması, eski Bursa’nın ortaya çıkartılması için ‘Yaşayan Tarih Hisar İçi’ projesini hayata geçiriyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Saltanat Kapı’dan girilerek başlayan, Pınarbaşı Meydanı’na kadar devam ve içerisindeki 4 mahallenin yer aldığı 40 hektarlık alanı kapsayan projeyi Bursa’nın ulusal ve yerel medya temsilcilerine tanıttı.


Hisar İçi Bölgesi’nin dar ve tarih dolu sokaklarını basın mensupları ile birlikte gezerek yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler veren...