06 / 07 / 2024

Mustafa Göktaş konut satışları açıklaması

Mustafa Göktaş konut satışları açıklaması

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, Tüketicilerin maket üzerinden ve proje üzerinden emlak (konut- işyeri) almamaları, alırken çok dikkatli olmaları uyarısını yaptı..

Bakan Göktaş'tan evde bakım parası müjdesi: Bayram öncesi hesaplara 7 bin 608 TL yatacak! Yarın hesabınızı kontrol edin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, evde bakım parası ödemelerinin yapılacağı tarihin öne çekildiğini duyurdu. İşte merakla beklenen o ödeme tarihi...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engellilerin haziran aylıkları hesaplara yatırıldı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, haziran ayına ilişkin toplam 4,8 milyar lira tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını kaydetti.

Ekonomist 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı! Altın, gümüş, konut üçgeninde şok gelişme! 

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın, gümüş, konut üçgeni ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve 'Altın, gümüş satıp ev alsam mı?' sorusunu yanıtladı. İşte ayrıntılar...

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı Destek Programına başvurular başladı...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, yaşlıların korunması, desteklenmesi ve yaşamlarının kolaylaştırılması için belediyeler tarafından hazırlanacak olan projelerin değerlendirileceği  (YADES 2024) başvuruların başladığını ifade etti.

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi Esenyurt projesi resmen başlıyor! Tam 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nin Esenyurt'ta inşa edeceği 2 bin 500 yeni konutluk projenin inşaatı resmen başlıyor. Konutların yanı sıra 17 adet dükkanın da yer alacağı proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

Bakan Göktaş duyurdu! Ramazan'dan önce o ödemeler yatırılıyor! İhtiyaç sahipi herkes yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelere destek olabilmek için  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını duyurdu.

Çocuk başına ortalama 5 bin 330 TL hesaplara yattı! Bakan Göktaş: Bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, çocukların sosyal açıdan desteklenmesi ve eğitim giderlerinin karşılanması amacıyla bu ay 872,4 milyon TL'lik SED ödemesi yapıldığını açıkladı. İşte SED ödemesi ile ilgili merak edilenler...

Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi'nden Esenyurt'a 2 bin 500 konutluk yeni proje!

Bahçeşehir Gölvadi Konut Yapı Kooperatifi, Esenyurt'ta 2 bin 500 yeni konut inşa edecek. Söz konusu proje 4 milyar 869 milyon TL'ye mal olacak.

İşçilerin büyükşehirlerden en büyük göç nedeni konut ve kira!

Kredi faizlerinin düşük, paranın bol olduğu dönemde talep de fazla olunca konut fiyatlarının arttığını söyleyen Hürriyet gazetesi Köşe Yazarı Sefer Levent, bugünkü yazısında işçilerin en büyük göç nedeninin konut ve kira fiyatları olduğunu söyledi.

Evde bakım maaşında Kasım müjdesi geldi! Bakan Göktaş duyurdu: 5 bin 97 TL'lik evde bakım yardımı hesaplara yatıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kasım ayına ilişkin evde bakım yardımının hesaplara yatmaya başladığını açıkladı. Peki evde bakım maaşı nasıl sorgulanır? İşte ayrıntılar...

Bakan Göktaş açıkladı! Türkiye Aile Destek Programı ödemeleri hesaplara yatırılacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarı ile hesaplara yatıracaklarını kaydetti. Konu ile ilgili yapılan açıklama ve haberin detayları...

Bakan Göktaş'tan Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik açıklama: Deprem bölgesindeki illerimizden başlayacağız!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Aile ve Gençlik Bankası'na yönelik pilot proje olan Aile ve Gençlik Bankası projesinin deprem bölgesindeki illerden başlayacağını açıkladı.

Halk otobüsü esnafının gelir desteği artıyor: Bakan Göktaş tek tek açıkladı! Özel halk otobüsleri de yararlanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, halk otobüslerinin her ayın 1'i ile 4'ü arası ücretsiz yolcu taşıma kararı ile ilgili konuştu, "Esnafımızın mağduriyetini göz önüne alarak gelir desteğinin iyileştirilmesine ilişkin artış ile ilgili çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Mustafa Göktaş konut satışları açıklaması Haberi

Mustafa Göktaş konut satışları açıklaması

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Başkanı Mustafa Göktaş, "Son zamanlarda artan emlak satış ilanları, tanıtımları. bu husustaki kampanyalar dikkat çekici olduğu kadar ürkütücü boyut aldı. 


Tüketicilerimiz çok dikkatli olsunlar. Ev yâda iş yeri alırken (Kısacası emlak- gayrimenkul) eğer yatırım amaçlı alıyorlar ise farklı düşünecekler. ihtiyaca binaen oturmak amaçlı alıyorlar ise o zaman farklı düşünecek ve davranacaklar. Her halükarda da çok dikkatli olmak zorundalar. 

Gayrimenkul almak kolay bir olay değildir. Bilinmeyen, tanınmayan, geçmişi ve mazisi karanlık olan kişi ve kuruluşlara yönelmesinler. Zarar eden çile çeken kendileri olurlar" dedi.


SATIŞ SÖZLEŞMESİ ÇOK ÖNEMLİ

 ÇETKODER Genel Başkanı Mustafa Göktaş, "Şimdilerde moda Proje yâda maket üzerinden satışlara yöneldi. Çok cazip fiyat ve kampanyalarla tüketicilerin karşısına çıkıyorlar. Projeyi yapan firma kim olursa olsun iyi araştırılması ve...