06 / 05 / 2024

mustafa güler kimdir

mustafa güler kimdir

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlar Kurulu Başkanı ve Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, inşaat sektörüne yönelik hazırlanan mesleki yeterlilik müfredatında temel eksikliklerin olduğunu vurguladı.

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

Kütahya'ya 20 milyon liralık arıtma tesisi inşa edilecek!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde, yaklaşık 20 milyon 830 bin lira yatırımla bölgenin en büyük biyolojik atık su arıtma tesisinin kurulacağı bildirildi.

Mustafa Güler: Kütahya'da 135 noktada hasar tespiti gerçekleştirdik!

Tavşanlı Belediye Başkanı Güler: "Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik" dedi

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mustafa Necip Uludağ Kimdir? 

Acıselsan Acıpayam Selüloz Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Necip Uludağ kimdir? Mustafa Necip Uludağ daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Necip Uludağ'ın biyografisi..

Güler Aras kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Güler Aras kimdir? Güler Aras daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Güler Aras'ın biyografisi...

Mustafa Levent Sungur kimdir?

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve TOKİ Başkan Yarcımdısı Mustafa Levent Sungur kimdir? Mustafa Levent Sungur daha önce hangi görevlerde bulundu?

İbrahim Güler kimdir?

İbrahim Güler, 2019 yılı yerel seçimlerinde Ak Parti'den Hatay Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, İbrahim Güler kimdir? İbrahim Güler, hangi işlere imza attı?

Mehmet Hilmi Güler kimdir?

Mehmet Hilmi Güler, 2019 seçimlerinde AKP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mehmet Hilmi Güler kimdir? Mehmet Hilmi Güler, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mustafa Selmanpakoğlu kimdir?

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Onur Kurulu Üyesi Mustafa Selmanpakoğlu kimdir? Mustafa Selmanpakoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Selmanpakoğlu..

Mustafa Güler, Kütahya Tavşanlı'daki projeleri anlattı!

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, 2016 yılı bütçelerinin 70 milyon TL olduğunu söyleyerek, “Belediyemiz, gelir gider dengesi bakımından Türkiye’nin sayılı belediyeleri arasındaki yerini almıştır” dedi.

Güler Grup'tan inşaata yatırım!

İnşaat sektöründe çok sayıda projeye imza attıklarını söyleyen Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, en son projeleri Güler Trio'nun da temelini attıklarını ifade etti.

Mustafa Ilıcalı kimdir?

2008 yılı itibariyle de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanlığı görevinde bulunan Mustafa Ilıcalı kimdir? Mustafa Ilıcalı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mustafa Ilıcalı..

Mustafa Selçuk kimdir?

Mimar Mustafa Selçuk kimdir? Mimar Mustafa Selçuk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Mustafa Selçuk, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Mustafa Selçuk...

mustafa güler kimdir Haberi

mustafa güler kimdir

Mersin Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanlar Kurulu Başkanı ve Güler Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Güler, "Usta da, kalfa da, çırak da aynı eğitim ve sınava tabi tutuluyor. Bu nedenle sınava girenlerin büyük bölümü sertifika alamayacak. Böylece hem birçok kişi işsiz kalacak hem de işveren çalıştıracak işçi bulamayacak" dedi. 


Türkiye'nin hayata geçirmeyi taahhüt ettiği Avrupa Birliği müktesebatına göre inşaat sektöründe çalışan işçi ve ustaların mesleki yeterlilik belgesine sahip olması, inşaat firmalarının bütün projelerinde bu belgeye sahip personeli istihdam etmesi gerekiyor. Mesleki yeterlilik belgesinin Avrupa Birliği'nde yıllardır var olan bir uygulama olduğunu belirten Mustafa Güler, uygulamada her meslekteki birim ve kademeye göre sınav sonucunda yeterlilik belgesi verildiğini kaydetti. İnşaat sektöründe Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) bünyesinde kurulan Türkiye Mesleki Yeterlilik...