19 / 05 / 2024

mustafa güler sel felaketi açıklaması

mustafa güler sel felaketi açıklaması

Tavşanlı Belediye Başkanı Güler: "Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik" dedi

Güler Concept satışta! Yeni proje!

Güler Concept tarafından  Bursa Balkan Mahallesi’nde yükselen adını firmanın kendisinden alan Güler Concept satışta...

Arda Güler'e tahsis edilen Mercedes İspanyol basınının gündeminde: Kaç para? 

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler'e tahsis edilen lüks otomobil İspanyol basınında manşetlerde yer aldı. Her adımı olay olan Arda Güler'in otomobili de oldukça konuşuldu. İşte detaylar...

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Yaşar Güler’in hayatı...

Yeni Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu. Yeni kabinenin açıklanmasından sonra Yaşar Güler'in hayatı, kariyeri ve hangi görevlerde yer aldığı konusu oldu.

Aydın Güler kimdir?

Garanti BBVA'nın yönetim kurulu üyesi Aydın Güler kimdir? Aydın Güler kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Güler Sabancı Kimdir?

Güler Sabancı kimdir? Güler Sabancı’nın mesleği nedir? Güler Sabancı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Dolar bu hafta bu rakamı görecek! Selçuk Geçer şimdi açıkladı! Benden duyun...

Dolar kurunun  18,55 TL seviyesini geçmesi ile Ünlü ekonomist Selçuk Geçer doların bu hafta göreceği rakamı ''benden duyun'' diyerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek! Selçuk Geçer'den korkutan açıklama! Çok pişman olursunuz

Yaptığı dolar yorumları ile ekonomi gündeminde ismi sıkça karşımıza çıkan Selçuk Geçer'den korkutan açıklama geldi. Geçer ''Dolar 1 saat içinde bu rakamı görecek''  diyerek elinde dolar olanları uyardı.

Dolar tahminini güncelleyen Selçuk Geçer'den tarihi uyarı!

Dolar kuruyla ilgili tahminini güncelleyen Selçuk Geçer, doların net bir şekilde kırılma yaşayacağını söyleyerek patlama beklediğini ifade etti.

Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak göreceksiniz! Selçuk Geçer doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 21 gün sonra ne kadar olacağını açıkladı ve yatırımcıları uyardı. Dolar dönüp dolaşıp bu kadar olacak....

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm çağrısı!

Mersin Belediye Başkan Mustafa Gültak, Kıbrıs açıklarında meydana gelen depremin Mersin'nin farklı bölgelerinde de hissedilmesinin ardından kentte kentsel dönüşüm seferberliği başlamalı diye çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

mustafa güler sel felaketi açıklaması Haberi

mustafa güler sel felaketi açıklaması


Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, ilçede 5 gün önce meydana gelen sel felaketiyle ilgili olarak 510 noktadan 135'inde hasar tespit çalışmalarını tamamladıklarını bildirdi.


Güler, makamında düzenlediği basın toplantısında, 7 Haziran'da meydana gelen kuvvetli yağış ve sel felaketi sonrası yapılan çalışmalar ile hasar tespitlerine ilişkin bilgi verdi.


 Felakette can kaybının yaşanmaması ve hasarla sonuçlanmasının teselli kaynağı olduğunu belirten Güler, şöyle konuştu:


''Selin yaşandığı gün, 510 noktadan Kriz Masası'na ihbar geldi. Bu ihbarlardan 450 noktaya 30 saatlik zaman dilimi içinde ulaştık. Buralardan şimdiye kadar 135 noktada hasar tespitlerini gerçekleştirdik. Bodrum ve bina girişlerinde meydana gelen sıkıntılar vardı. Oralarda tam anlamıyla sıkıntı ortadan kalkmış vaziyette." 


Güler, özellikle Hanımçeşme bölgesinde Çevre Yolu ile birleşen Kanlıdere'nin ayağının, Yaylacık bölgesinden gelen aşırı yağmurun su batağını da sürüklemesiyle bu yükü...