18 / 05 / 2024

Mustafa Günay

Mustafa Günay

Aklife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Günay ve Bekir Akay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Vahdet Caddesi'nde kuruldu.

Yusuf Günay'dan Florya arazi açıklaması!

Galatasaray kulübün eski başkan yardımcısı Yusuf Günay, Florya arazinin geri alınmasıyla ilgili yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulundu. 

Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti!

Türk YTONG Sanayi A.Ş.'nin Kurucu Ortağı ve Divan Kurulu Üyesi Yüksek Mühendis Mimar M. Hikmet Günay vefat etti...

Yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu!

Marmaris'te meydana gelen yangında evleri yanan Günay-İlyas Şahin çifti yeni evlerine kavuştu...

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Ünlü borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban kripto para mağduru oldu!

SPK tarafından çok kez ceza alan borsa spekülatörü Mehmet Mustafa Gürban, kripto para borsası Sitemcoin'e parasını kaptırdığını öne sürerek suç duyurusunda bulundu.

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası ve Sancaktepe arazisi hakkında açıklama!

Yusuf Günay, Galatasaray Adası, spor salonu, teknokent, Sancaktepe'deki arazi süreçlerinin kendi mecrasında sürdüğüne dikkat çekti ve "Spor salonu ruhsatının iptal edilmesi söz konusu değil. Aksine spor salonunu gerçekleştirmek için bugünlerde çok önemli çalışmalar içindeyiz" dedi.

Yıldız Günay: TEV'de bağışların büyük bölümünü gayrimenkul oluşturuyor!

TEV Genel Müdürü Yıldız Günay, Türk Eğitim Vakfı hakkında açıklamalarda bulundu. Günay; "Gayrimenkul yönetimimiz aynı zamanda mali işler yönetimimiz çok iyi çalışıyor." dedi...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Yusuf Günay'dan Galatasaray Adası açıklaması!

Sarı-kırmızılı kulübün başkan yardımcısı Yusuf Günay "Elbette ki çok uzun süredir gelen bir hukuki problem. Sonuca çok yaklaştık. İnşallah kısa sürede hukuki yoldan sonuç alacağız. Ada, tekrar Galatasaraylıların kullandığı bir mülk haline gelecek" dedi.

Mustafa Gültepe: Atıl kamu binalarını istiyoruz!

Geçen yıl, İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği’nin (İHKİB) başkanlığına seçilen Talu Tekstil Yönetim Kurulu Başkan Mustafa Gültepe’nin en önemli projelerinde biri Anadolu’daki atıl kamu binalarını alıp burada ileri teknoloji hazır giyim üretimi yapmak.

Mustafa Gültepe: Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın!

Hazır giyim endüstrisinde kapasite kullanımının maksimum seviyelere çıktığını açıklayan Mustafa Gültepe, "Anadolu’daki fabrika binalarını TOKİ yapsın" dedi.

Mustafa Günay Haberi

Mustafa Günay

Aklife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Günay ve Bekir Akay ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Sultanbeyli, Adil Mahallesi, Vahdet Caddesi'nde kuruldu.


Aklife İnşaat Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...