01 / 10 / 2024

mustafa iça kütahya belediye başkanı

mustafa iça kütahya belediye başkanı

İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonunu inceledi...

Kütahya ve Sinop’ta 27 adet arsa ve ve iş yeri satılıyor!

Belediyeler, Kütahya ve Sinop’ta 27 adet daire ve iş yerini 1 milyon 350 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan Solarak, Kütahya’da ucuz arsa satışı için son 10 gün!

Milli Emlak Solarak, Kütahya’da 3.700 TL başlangıç fiyatıyla bir arsa satışa sunuldu. Bu satış için belirlenen teminat bedeli ise 1.500 Türk Lirası olarak belirlendiği kaydedildi.

Kütahya ve Artvin'deki 13 gayrimenkul satışa çıktı! Konut, iş yeri, kargir bina, fındık bahçesi... 

Kütahya ve Artvin'de yer alan 13 gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Konut, iş yeri, fındık bahçesinin satışa çıkarıldığı ihaleler 29 Şubat ve 5 Mart'ta yapılacak.

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

Kütahya Porselen’de büyük sonbahar indirimi başladı! İşte 9 Eyll 2022 fiyat listesi

En yeni trendleri, ödüllü tasarımlarla sevdiklerinin sofralarına ve evlerine taşımak isteyenler için Kütahya Porselen’de sonbahar indirimi başladı. İşte cazip tekliflerle 9 Eylül 2022 fiyat listesi

TOKİ Kütahya projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 495 yeni konut inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın Kütahya projesi için beklenen tarih belli oldu. Merakla beklenen projenin ihalesi 6 Eylül 2022 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

TOKİ Kütahya Tavşanlı orta gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı orta gelir grubu projesinde yer alan 134 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya Tavşanlı alt gelir kura çekilişi 9 Ağustos'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kütahya Tavşanlı alt gelir grubu projesinde yer alan 105 adet konutun kura çekilişi 9 Ağustos tarihinde yapılacak.

TOKİ Kütahya'da iki yeni okul inşa ediyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileler için Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar hayata geçiren TOKİ eğitim yatırımlarını da sürdürüyor. TOKİ bu kapsamda Kütahya'da da 2 yeni okul inşa edecek.

TOKİ, Kütahya'da 2 yeni okul inşa edecek!

Eğitim yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kütahya'da iki yeni okul inşa etmek için düğmeye bastı.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri inşa edilecek!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yerinin yapım işini ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

mustafa iça kütahya belediye başkanı Haberi

mustafa iça kütahya belediye başkanı


KÜTAHYA Belediye Başkanı Mustafa İça, kendin değişik mahallelerinde devam eden alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi. 


İncelemelerine ilk olarak, meydan çalışmalarından başlayan Başkan İça, ardından, 30 Ağustos İlköğretim okulu önü büfeler, Gazi Kemal Mahallesi taziye evi yapımı, Hocazade Nuri Bilge Konağı butik otel restorasyonu, eski hal binası tescilli bina yapım işi ve AVM ve Akkent İnköy üretici pazar yeri çalışmalarını yerlerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. İça'nın inceleme gezisine belediyenin bazı daire müdürleri de iştirak etti. 


Ege...