16 / 05 / 2024

mustafa ılıcalı açıklamaları

mustafa ılıcalı açıklamaları

İstanbul Büyüşehir Belediyesi Ulaşım Danışmanı Profesör Mustafa Ilıcalı yaptığı açıklamada "Toplu taşıma araçları için kullanılan özel yollar içinde 3-4 yolcunun olduğu özel otomobiller içinde açılacak" dedi

Mustafa Ilıcalı FSM Köprüsü için uyarı yaptı!

Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü 'nün, Boğaziçi Köprüsü'nden daha fazla yorulduğunu belirtirken Köprüye bir kamyonun etkisi binlerce aracın etkisinden çok olduğunu söyledi.

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Uzman isimden kritik açıklamalar! Araba fiyatları düşecek mi artacak mi? Arabaların fiyatları ne zaman düşecek?

Araba fiyatlarının düşüp düşmeyeceğine dair yılın başından beri sorulmaktadır. İşte uzman isimden açıklamalar!

Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu! 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi! Hemen göz atın!

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan asgari ücret zamları arama motorlarında da sık sık araştırılıyor. Asgari ücret hesaplamalarında nefesler tutuldu... 1 Ocak 2023 asgari ücret açıklamaları peş peşe geldi... Hemen göz atın...

Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı! Dünya şu anda bunu yapıyor! Dikkat edin!

Altın ve dolar yatırımcıları kurdaki dalgalı seyirden sonra telaşla nasıl zarar etmeden yatırım yapabilirizin derdine düştü. Bu duruma en dikkat çeken değerlendirme ise Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte İslam Memiş'in açıklamaları...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Dünya şu anda bunu yapıyor! Piyasa kahini İslam Memiş, ucuz altın almanın formülünü açıkladı!

Altın ve dolar yatırımcıları kurdaki dalgalı seyirden sonra telaşla nasıl zarar etmeden yatırım yapabiliriz? Diye düşünmeye başladı. Bu soruya en dikkat çeken cevap ise altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'ten geldi. İşte Memiş'in açıklamaları...

Dünya Powell'ın açıklamalarına kilitlendi! Gram altın ne kadar, artacak mı?

Dolarla doğru orantılı bir şekilde yükselişe geçen altının, Fed Başkanı Jerome Powell ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde'ın açıklamalarının ardından zirve yapması bekleniyor.

Prof. Dr. Ercan Aksoy'dan Bingöl depremi açıklaması!

Fırat Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ercan Aksoy, Bingöl depremiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

6 ildeki 10 metro hattı 2022 yılında açılacak!

Hayata geçirilen raylı sistem projeleriyle ilgili önemli açıklamalar yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 6 ilde yapımı süren 10 projenin bulunduğunu, 2022'nin çok büyük ve önemli kent içi raylı sistem projelerinin hayata geçeceği bir yıl olacağını söyledi.

Uzmanlardan Bingöl depremi açıklaması! 

Prof. Dr. Naci Görür, Prof. Dr. Şükrü Ersoy ve Prof. Dr. Ahmet Ercan dün Bingöl'de meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Görür'ün o açıklaması...

mustafa ılıcalı açıklamaları Haberi

mustafa ılıcalı açıklamaları


Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı eylem planının İstanbul trafiği açısından çok yerinde olduğunu ifade eden İstanbul Büyüşehir Belediyesi Ulaşım Danışmanı Profesör Mustafa Ilıcalı, servislerin kaldırılmasının ise şu an için mümkün olmadığını söyledi.


İstanbul’da toplu ulaşımın tek elden modellenmeden bazı şeylerin aşılamayacağının altını çizen Ilıcalı, “Otobüsler, deniz taşıtları, minibüsler, metrolar, trenler bunların hepsi neredeyse ayrı birimler tarafında idare ediliyor. Bu düzeltilmeden birşeyleri değiştirmek mümkün değil. İstanbul’da trafik sıkışıklığının 1 yıllık maliyeti 6 milyar dolar” dedi.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne trafik için acil eylem planı hazırladıklarını ve sunduklarını belirten Ilıcalı şöyle konuştu:



“Kadıköy, Beşiktaş, Şişli ve Ataşehir gibi trafiğin yoğun olduğu bölgelerde pilot uygulamalar başlayacak. Buralarda elektronik sistemler kullanılacak. Toplu taşıma araçları için kullanılan özel yollar içinde 3-4 yolcunun olduğu özel otomobiller içinde açılacak. Park...