06 / 05 / 2024

Mustafa Keskin kim

Mustafa Keskin kim

Adana OSB'de geçen yılın sonundan başlayan ve bu yıl da devam edecek ve bir sonraki yılın başlarında da devam edecek olan alt yapı yatırım programlarına ağırlık veriliyor.

Şişli Belediyesi Muammer Keskin'den büyük iddia: 500 milyon doları aşkın gayrimenkul geri alındı!

İstanbul Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediyesi’ne ait olan ve önceki başkan Mustafa Sarıgül döneminde devredilen milyarlık arsalar, otoparklar ve değerinin altında kiralanan taşınmazların geri aldığına dair iddialarda bulundu.

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul İkitelli Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Tunalı, Mehmet Mutlu, Mustafa Keskin ve Selim Us ortaklığında kuruldu.

Benzin ve mazota zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Son günlerce milyonlarca araç sahibi tarafından merak edilen ve araştırılan akaryakıt zamlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Dün yapılacağı açıklanan zammın iptal edilince, EPGİS ve EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz arasında tartışma yaşandı. Peki akaryakıta zammı kim yaptı? Kim geri çekti?

Enport Enerji İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enport Enerji İnşaat Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa  Keskin tarafından kuruldu. 

Megarons Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Megarons Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme ve Ticaret Anonim Şirketi, İsmail Yahşi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Mustafa Keskin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 500 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Üsküdar'da kuruldu.

Mustafa Keskin: Adana'da tüm altyapı yatırımlarımız 2016'da tamamlanacak!

Adana OSB'de geçen yılın sonundan başlayan ve bu yıl da devam edecek ve bir sonraki yılın başlarında da devam edecek olan alt yapı yatırım programlarına ağırlık veriliyor.

Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatı yeniden başladı!

Mustafa Keskin, Karadeniz Bölgesi'nin alanındaki en büyük Orta Karadeniz Bölge Kan Merkezi inşaatının yeniden başladığını söyledi. emeli 2010 yılında atılan binanın tamamlanması için ihalesi geçen Kasım ayında ihale yapıldı.

Anel Group'un acı günü: Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi vefat etti!

Anel Elektrik Proje Taahhüt A.Ş. Yurtiçi Taahhüt İş Birim Yöneticisi Mustafa Yazlıkiçi'nin annesi Naciye Yazlıkiçi hayatını kaybetti

Beykoz Konakları'nın acı günü: Mustafa Küçük vefat etti!

Beykoz Konakları Yöneticiliği, vefat eden Yeminli Mali Müşavirleri Mustafa Küçük için başsağlığı ilanı yayınladı

Mustafa Tunçalp'in New York'taki seramik sergisinde Hido sürprizi!

Seramik sanatçısı Mustafa Tunçalp'in New York'ta açtığı serginin resepsiyonuna, takımı Orlando Magic'in New Jersey Nets ile yapacağı maçta forma giymek üzere kente gelen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu da katıldı

Mustafa Süzer: İstanbul, bugünkü siluetiyle daha güzel!

Mustafa Süzer, yıllar önce İstanbul'un siluetini bozuyor diye eleştirilen oteli Gökkafes - Ritz Carlton'da kendisine büyük haksızlıklar yapıldığını belirtti

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol, Umut Evleri'ni açtı!

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, kadınları dört duvar arasından çıkarmak için kurdukları semt konaklarının ‘Umut Evleri' sayesinde eksiğinin tamamlandığını söyledi.

Fatih'te Umut Evleri, başkan Mustafa Demir ve sunucu Esra Erol tarafından açılıyor!

Esra Erol'un çocuk gelinlerin dramını anlattığı ‘Kara Duvak' adlı kitabının geliri ile açacağı umut evlerine bir destek de Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'den geldi

Mustafa Keskin kim Haberi

Mustafa Keskin kim

Adana Organize Sanayi Bölgesi Genel Sekreteri Mustafa Keskin, gazetemize özel açıklama ar yaparak bölgeye yapılan ve yapılacak olan yatırımları anlattı. 


Adana Organize Sanayi Bölgesi Genel Sekreteri Mustafa Keskin, "Organize sanayi bölgemizi şu an itibariyle iki bölge şeklinde düşünürsek, bir tanesi temelleri 86 yıllarında atılıp da 95-96 yıllarında faaliyete geçen mevcut bölge tamamen yatırımın ve alt yapının bittiği bölge, ikinci bölge de üç yüz altmış hektarlık ilave alan. İki bölge olarak değerlendirdiğimizde birinci bölgenin elektrik iletim hatlarının tamamı havai hattı. Biz ikinci bölgeyi çok modern bir alt yapı yatırımına kavuşturmuştuk. Orada elektrik iletim hatlarının tamamı yerin altından. Birinci bölge olarak bahsettiğimiz kısım seksenli yıllarda alt yapısı yapıldığı için o havai hat şeklinde besleniyordu bu da oradaki sanayi tesislerinin sağlıklı enerji alamamalarına...